krzysiek gżybek Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Po 2dniowym remanencie komisja stwierdziła liczne braki(przedewszystkim w uzębieniu).w rotokóle poremanentowym wpisano 2 wnioski1)Dokupić lub dokołować drugie tyle.2) wy....lić !większą część i też będzie oky.A może coś podpowiecie.na zdjęciach i tak nie wszystkie przynęty, brak sprzętu zimowego,podbieraków podpórek isiatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Sprzedac na gieldzie i za odzyskana kase kupic cos wymarzonego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Szczególnym niepokojem napawa mała ilość multiplikatorów. Chyba, że drugie tyle skitrane w bambetlach albo w depozycie w Robertowej szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zastanawiam się czy nie pokazać powyższych zdjęć mojej Ślubnej, która myśli, że moje 2 casty, 2 spiny to o "3 kijki za dużo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Szczególnym niepokojem napawa mała ilość multiplikatorów. Chyba, że drugie tyle skitrane w bambetlach albo w depozycie w Robertowej szafie.Jak byś zgadł że mało młynków.choruje na drugą calcute 50 albo currado 50e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 U mnie też przydał by się remanent ale boje się że jak wszystko skupię w jednym miejscu skończy się domową awanturą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Krzyś, zawadiako, giełda Żarnowiec i coś się zawsze wybierze Shit, mańkucie Jeden Edytowane 1 Lipca 2016 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Piotruś ja od czasu remanentu dokupiłem młynek(z availem)i ultra lajta (łódzka produkcja).handlować na żarnowcu nie będe.nawet pół blaszki nie mam na handel.Mam teraz 3 zestawy ul.a po głowie ( pewnie pustej) latają jeszcze 2 kije Edytowane 10 Lipca 2016 przez krzysiek gżybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Krzysiu, przyzwyczajony jestem do wożenia tych Twoich tobołów i pudeł więc spokojnie coś zabierz (choćby tą złotą Daiwkę ) Edytowane 10 Lipca 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Daiwa nie do sprzedania.już takich cacuszek nie do zdarcia nie produkują .przeżyje co najmniej 2 tatulki po kolei.a do niej najlepszy ul na półkuli północnej(sxklaczek) to super zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi