M@W9 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Jak w temacie. Stosował ktoś? Sprawdza się to na naszych wodach? Edytowane 26 Czerwca 2016 przez M@W9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Lata temu na tubę Relaxa ojciec łowił sandacze. Do tego w środek wrzucało się wate z atraktorem lub coś musującego. To był killer a nie jakieś japońskie wynalazki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 W Polsce popularności nie zdobyły.Powód - w sklepach sprzedawano tylko wersjęmorską.( sztywne,twarde,słabo falujące macki).Te miękkie ( Kallinssa ?),były rewelacyjne. Jak wyschło źródełko,skończyły się sukcesy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Można było wrzucić gumę do gotującej się wody, to ją trochę zmiękczało. Sam tak robiłem z M066 i M080 Manns'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Chyba coś się zmieniło w temacie, bo gumki tubowe są dostępne. Jakość też jest ok, bo macki, jak i korpusy, sa miękkie i pracują dobrze. Łowiłem trochę na twisterki tubowe, szału nie było, ale czasami okonki skubały. Celowo napisałem okonki, bo okonia na tubisie nie złowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi