kreczmar Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Cięte ze standardowych Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jakiś czas temu postanowiłem złożyć sobie lodówkowca do aerografu. Zakupiłem wszystkie potrzebne elementy. Wujek pospawał mi całą konstrukcję i pozostało tylko wszystko poskładać do kupy. Pojechałem do sklepu z hydrauliką siłową po węża który mi brakował do mojego lodówkowca. Okazało się że zakucie węży to koszt około 50 zł. Sprzedawca bardzo miły poinformował mnie że taniej nie jest w stanie tego zrobić. Po krótkiej rozmowie zainteresował się do czego mi to potrzebne. Powiedziałem mu że składam sobie kompresor do aerografu. Sprzedawca rzucił wszystko i poleciał na zaplecze. Usłyszałem wielki huk a w drzwiach pojawił się ów sprzedawca ciągnąc za sobą kompresor. Powiedział że uszkodził w nim presostat a właściciel nie miał czasu na wymianę więc pojechał i kupił nowy, a ten jest mu nie potrzebny i miał go wyrzucić "Jak chcesz to za flaszkę zbieraj cały złom" powiedział do mnie. Długo się nie zastanawiałem. W taki o to sposób stałem się właścicielem kompresora. Wymieniłem presostat co zajęło mi jakieś 15-20 minut i wszystko działa. Dzisiaj do kompletu doszedł sikacz tg180. Jutro zajadę do lakierni po farby i czas na naukę... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Taki tam nadkiler boleniowy Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Tobiasz weź kilka bezsterowców do Sławy. Pewnie się spotkamy, to może coś machniom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Irek kilka sztuk jeszcze mi zostało. Trzeba zrobić nowe... Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez kreczmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Kilka fantów z targów rękodzieła wędkarskiego. Najbardziej zależało mi na oczach 3d a reszta to taki mały dodatek. Nie mogłem się już doczekać efektu.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 W końcu udało mi się wczoraj znaleźć chwilę aby wyskoczyć nad wodę ustawić woblerki. W międzyczasie boleniówki wykonane z samby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Pierwsze moje pstrągówki. Długośćok 55 mm waga ok 4gr materiał: samba/abachi Cedrowe listwy ciekawe jak z tego będzie się strugało. Zapewne capon będą piły jak cholera. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Malowanie pstrągóweczek bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Trzeba brać się za bezsterowc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Czy to cedr czerwony? Jeśli tak, to za bardzo impregnatu nie naciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Może i czerwony. Nie mam pojęcia wiem że to cedr Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Pierwsze próby z aerografem. Efekt taki sobie. Trochę praktyki i efekty będą zadowalające. Przynajmniej mam taką nadzieję Kolorki chyba bardziej sandaczowe jak boleniowe? Pstrągówki zwodowane. Będą łowić, ale już chyba nie w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Popełniłem taką uklejkę 9 cm waga ok 13 gram. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Tak pracują moje pierwsze Pstrągówki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Przyjemnie pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Coś na niedzielę szykuję Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Taki mały stykowiec połakomił się na bezsterowcaWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Takie kwiatki Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 11 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Tak się prezentuje nowy kolorek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Trochę ostrego złomu Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Pierwsze próby jerkowe. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Sandaczowe zabawy. Samba 10 cm 11 gram bez kotwic. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Bardzo fajne Tylko osobiście wyciął bym troszkę głębiej rowek na ster Chyba że to kwestia zdjęcia lub stelażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Powoli zbroję się na pierwszego stycznia. Co do sandaczówek to udało mi się osadzić stery ok 2-3 mm głębiej Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi