kreczmar Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Praca sandaczówki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszWinter Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Bardzo ładna praca, masz jednego wolnego to daj znać na priv. Znajdę dla niego miejsce w pierwszym rzędzie na korkowej tablicy z woblerami Hand Made. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Piękna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Coś tam się dzieje. Wklejanie sterów jutro może uda się wybrać nad wodę ustawić woblerki. Nowa zabawka do warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Mam identycznego dremelka, bardzo przydatna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Potwierdzam u mnie ten model pracuje już ponad dwa lata bez zarzutu-co firma to firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Cały czas coś skrobię. ostatnie boleniówki w tym sezonie Kawa najlepiej smakuje w warsztacie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Z Kiełbasą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Z Kiełbasą? Bez kiełbasy ani rusz. Tym bardziej w słoiku Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Woblerki bardzo ciekawe, kolorystyka dobrana idealnie. Widzę, że szykują się ciekawe kształty.pozdrawiam Andrzej G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Dzisiejsze suweniry do warsztatu Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ładnie się prezentuje, będzie robić robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udało mi się dzisiaj nabyć trochę plomb ołowianych w przystępnej cenie, przynajmniej tak mi się wydaje. Plomba o średnicy 14mm waga jednej sztuki ok 10 gram cena 8zł/kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Będzie topienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę wam wszystkiego najlepszego! Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udało mi się dzisiaj nabyć trochę plomb ołowianych w przystępnej cenie, przynajmniej tak mi się wydaje. Plomba o średnicy 14mm waga jednej sztuki ok 10 gram cena 8zł/kg. Jak możesz to daj namiar na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Walczymy z czasem jeszcze tylko kilka warstw lakieru stery i na pierwszego stycznia planowane wodowanie Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Bardzo ładne, ale mało czasu do pierwszego, a po drodze jeszcze sylwester. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Sylwester to tylko sylwester 00.15 leże grzecznie w łóżku bo o 5 trzeba wstać Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Woblery po lakierowaniu, wklejanie stery i ustawione na jutro. Zostało tylko usunąć zadziory w w kotwicach. Materiał: Samba Waga: ok 6 gram Długość: 6 cmKotwice: 8 Używa ktoś kotwic z dwoma grotami? Ma to jakiś wpływ przy zacinaniu ryb? Korzystając z okazji chciałbym życzyć Wam wszystkiego najlepszego w nowym roku. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Grudnia 2016 przez kreczmar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Muszę przyznać, że rozbrajają. W nowym roku życzę samych rekordowych okazów i nowych pomysłów na wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zajefajnie Ci wyszły. Co do kotwic, to mam mieszane uczucia. W różnych swoich konstrukcjach próbowałem zakładać podwójne kotwy. Głównie po to aby uniknąć zaczepiania o dno. Zakładałem je w ten sam sposób jak w Twoim woblerku. Niestety trafiało się sporo pustych zacięć lub ryba siedziała zapięta za tylną kotwicę, w przypadku kiedy ją w ogóle zakładałem. Kiedyś łowiłem na moje wobki pod czeburaszkę, podwójna kotwica byłe mocowana do płetwy piersiowej grotami do góry, miałem sporo pustych zacięć. Obrócenie kotwicy rozwiązało sprawę.Również życzę; wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Pierwsze próby z łamańcami wskazówki mile widziane. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Wszystko pomału się kończy wiec trzeba było uzupełnić braki. Jutro malowanie pstrągówek. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Takie o kropeczki Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi