kreczmar Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Małe 9 cm ponad 20 gram większy 12 ok 45 50 gram Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Dzięki za informację, bardzo ładne kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Wobki cały czas się robią... Bolec nie mów do mnie czarnuchu... Big mama. 12 cm długości, ponad 50 gram wagi, jakby kogoś interesowało to są do wygrania na moim profilu na "fejsie" Tobi tak łowi 4 pierwsze 12 gram dwa ostatnie 10 gram A to efekty weekendowego wędkowania. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Woblerki ok. ten czarny jest inspirujący, rybki też niczego sobie. Szczupaczek bez stalki, mnie się też tak trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 To nie szczupak. To taki jakiś troszkę inny boleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Czy twoje woblerki są z lipy czy balsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Czy twoje woblerki są z lipy czy balsy? W ostatnim czasie nie używam balsy. Przerzuciłem się na sambę i na lipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ładniutkie woblerki kolega robi . A moge wiedziec cos na temat samby : posrednie drzewo miedzy balsa a lipa ? Bo nie mam pojecia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Dokładnie tak jak piszesz kolego. Samba bardziej łupliwa od lipy i lżejsza. Za to łatwiej się ją obrabia i nie pije wody. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jest gdzieś nabywalna samba w postaci deseczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Jest gdzieś nabywalna samba w postaci deseczek? Pewnie że jest. Na znanym portalu aukcyjnym jest tego dość sporo. Szukaj jako listwy na ławy do saun. Najtaniej byłoby znaleźć w swojej okolicy producenta saun, który za niewielkie pieniądze oddałby odpady. Niedaleko mnie znajduje się skład drewna, w którym to składnie robią różne rzeczy z samby i udało mi się nabyć kilka takich odpadów za kilkadziesiąt złoty. Jednak od dłuższego czasu tam nie byłem, gość zwietrzył interes i zaczął liczyć mi jak za pełnowartościowy materiał... Trudno minie jeszcze z rok zanim wyrobię to co udało mi się kupić i wtedy zacznę szukać od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Migawka z warsztatu. Na tapecie 9 cm boleniowe bez sterowce. Wrzucam fotkę woblery do caponu i wracam do roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Bezsterowce 9 cm,13 gram,drut przez całość, materiał to samba. W przygotowaniu cięższa wersji 17 gram Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Taka migawka z ustawki wiem ze juz kuszą Odrzańskie bolenie, kolega podesłał fotkę Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Cięższa wersja dalekiego zasięgu. 17 gram bez kotwiczek 9cm długości Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Czyszczenie oczek wklejanie oczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Coś na dzisiejszy fishing A te na późniejszy Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Jak zwykle wykonane z samby długość 9cm Waga ok 21 gram bez kotwiczek Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Tak na próbę... Osiemnasto centymetrowy Sambowy potwór. Są jeszcze w tym kraju takie duże szczupaki... ? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Praca mojego 9cm jerka. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Boleniówka 7cm https://youtu.be/1GjXs-v0hNo Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Dzień dobry na wieczór Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 ...też lubię... palce choć w jednym kawałku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Całe, spokojnie Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Bezsterowce boleniowewaga bez kotwic 11-12 gramMateriał lipa Stelaż 1mm przez całość Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez kreczmar 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi