menduza Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Są super. Piękna robota. Czekam niecierpliwie . Jutro przeleję kasę. Na to samo konto co kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Do września coraz mniej czasu... Biorę się ostro do roboty aby zdążyć z testami. Jerk 15 cm waga na gotowo z kotwicami pewnie ok 80 gram. Trzeba było na szybko ogarnąć temat obciążenia i zmajstrowac formę. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Końca nie widać, nie widać, nie widać... Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Kilka sztuk 7 i 9 czeka na czyszczenie oczek i stery Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Ostatni etap Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Świetne boleniówki niebawem I ja zaczne zabawe w drzewie wrzystko na własny użytek musze zgromadzic tylko sprzęt pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Sandaczówki na ukończeniu. Jeszcze tylko stery i można ustawiać, boleniówki śmierdzą jeszcze kaponem a na weekend dostaną koszulki z amelinium. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Tak dla przypomnienia że żyję i że nie znudziło mi się struganie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Migawki z ustawki i z warsztatu, na tapecie jerki 10cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 W tym sezonie skupię się na jeziorowych szczupakach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Coś się dzieje... 17 cm Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Pokazuj więcej ukończonych prac. Dopiero na nich widać, ile roboty jest w nie włożone... I stu lat na rybach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Janusz zlituj się, na takiej rybie chłopak wędkę zajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zajdzie* pewnie daleko ale czy zajedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Dziękuję za życzenia urodzinowe! Takie czosnki kleniowo-jaziowe. Większe 30mm waga ok 3.5 gram, mniejsze 20mm i ok 2 gram. Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) Dawno mnie tu nie było, Ale nie znaczy że nic nie strugam. Takie o, sandaczowki poczyniłem. Długość: 10 cmWaga ok 10 gramStelaż 1mmPraca ok 1.5m Materiał samba Film z pracą wobkówhttps://youtu.be/Jmk4D2Id1OA Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Lipca 2018 przez kreczmar 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Żyje i cały czas coś skrobię Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Tak w przerwie między skrobaniem woblerow powstał szyld do nory literki z sosny a tło lipa Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Kurde nie wyświetlają mi się Twoje zdjęcia czy tylko mi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Mi tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Ja też nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 (edytowane) Niedostępne... Lipa Edytowane 28 Maja 2019 przez radeks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Też nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Tobiasz od strony 5 nie ma zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 W ostatnim czasie trochę zaniedbałem swój profil na forum... Tworzę cały czas w większym lub mniejszym natężeniu. Kilka fotek z woblerowej nory, Zapraszam wszystkich do śledzenie mojego profilu https://www.facebook.com/tobitaklowi/ Pozdrowienia z garażu Część z tego trafi po ustawce na giełdę. Nowy nabytek, mini kabina lakiernicza. Miałem już dość chodzenia do garażu. czy siedzenia w małej kotłowni. Teraz siedzę sobie w pokoju, spokojnie nie martwiąc się że pobrudzę coś farbą. Farba odciągana jest przez wentylator i osadza się na filtrze wewnątrz kabiny. Dodatkowo ma ledowe oświetlenie które ułatwia malowanie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi