calvuss Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Witam serdecznie szanowne grono mistrzów.Mam na imię Piotr i jestem rodowitym "krzyżakiem" tzn mieszkam w Malborku.Oglądając wasze dzieła ,czytając porady i wreszcie mając kilka arcydziełek w rękach postanowiłem jakieś dwa lata temu sam spróbować podłubać .Uwielbiam łowić klenie i tym rybom dedykuję swoje przynęty.Nie będę tu ukrywał że moim mistrzem jest kolega harjer i jego cenne rady pozwoliły mi zbudować swój kącik owadówliczę na to że wasze cenne rady dotyczące moich prac pomogą mi rozwinąć skrzydła ... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jaka wielkość tego żuka ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 W owadach masz pełne pole do popisu, a Harjer to doskonały przewodnik w tym temacie. Już teraz tworzysz fajne robaczki, na pewno jeszcze pójdziesz do przodu. Nic tylko robić kolejne. Aaa, nie powstrzymam się, choć raz mi się udało (sorry Janusz) Witaj w swoim wątku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Piotrze, owady to ciekawa, choć bardzo trudna działka lurebuildingu. A na Twoje "robale", zwłaszcza na przedostatniego, już teraz bardzo miło jest popatrzeć. Masz zacięcie I oczywiście - witamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Żuk ma 4 centy,żaden nie przekracza 5 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Robaczki świetne,mój faworyt to żuk. A jak z ich łownością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) ...a tak Edytowane 28 Czerwca 2016 przez calvuss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) ...czasami pomaga mi mały pomocnik jednego z moich większych klusków przechytrzyłem na smużaka bez steru,robię nieraz takie i potrafią otworzyć wodę na drodze powrotnej tzn płynie sobie większy kąsek a nie smuży za mocno Edytowane 28 Czerwca 2016 przez calvuss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witaj Piotrze. Na wstępie muszę Cię pochwalić oczywiście, bo Twoje przynęty wpadły mi w oko, mimo iż rzadko łowię klenie i jazie w rzekach, Częściej szukam ich i staram się je przechytrzyć w swoim łowisku gdzie woda jest stojąca. Łowię głównie z pływadełka, podpływam pod niedostępny brzeg obrośnięty zwisającą do wody wierzbą i kombinuję jak mogę. Rybki nawet dają się podpłynąć i nie płoszą się zbytnio, oczywiście do pierwszej zaciętej sztuki.I tutaj podsunąłeś mi pomysł, bo często się zdarza, że klucha popłynie za przynętą, trzy a nawet cztery metry i odpuszcza, Nie wiem, może to właśnie wina zbyt agresywnie pracujących przynęt, które stosuję. Morze trzeba zastosować taki myk , jak ty ze swoim bezsterowym smużakiem. Może do soboty coś takiego wykombinuję i oczywiście dam znać jak poszło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Bombonierka pełna smakołyków. Genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Taka bombonierka to lepsza od czekoladek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Czasami też popełnię jakieś wobki,głównie szczupakowe ..linekpłocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Boleniówki po mojemu na pochmurne dni ,choć bolka jeszcze nie spotkały 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 papuga i Von Nogaj W następnych nawiercę dołki pod oczy i dam grubsze stery,tyle wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 10 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Żuk ostatnio ożył na agrafce i dał duuuużo radości 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 No skoro jest von Nogaj to musi być też Kania! Albo przynajmniej jakiś Benedek Bardzo fajne robaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 ..moje kluski uwielbiają krwistą czerń 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Pływaki popływały i i klekskom się podobały 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi