calvuss Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Szczupakowe 10gr-1mm ,9 gr mosiądz i 7 gr miedz 0,5 mm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 ......... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 1 mm -6 gr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Testy wahadłowek od Calvuss na plus oczywiście. W weekend ciąg dalszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Dzisiaj na testy trafił drugi model wahadelka, uważam że z równie dobrym skutkiem co poprzedni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Kolejny gość na wahadelko od Calvuss tym razem trochę lepszy 49 cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 No Marcin potrafisz wykorzystać moc wahadła tam gdzie wobler nieraz zawodzi.cieszę się mocno bo to jedne z moich pierwszych pstrągowych blach i nie ma wątpliwości że łowią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 ....... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 ...........cdn 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Bardzo fajne woblerki. Napisz coś więcej jak możesz, z czego robisz, jaka praca, rozmiar, pływające, tonące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Wobsy wykonuję z żywicy i czasami smużaki z lipy.pstrągowe mają 7 cm .łamane 8.pracy szukałem bardzo długo w pstrągowych i wreszcie w łamańcu znalazłem to czego szukałem.wieczorem wstwie filmik....maluję sprayami podkład reszta idzie pędzlem.gąbką.wykałaczką .palcem i czym się da.uwielbiam malować i czasami zmaluję jakieś barwy o których nawet nie myślałem na początku pracy.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Dzięki Słuszne rozmiary Fajnie Ci to wychodzi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Ten łamaniec pstrągowy jak głęboko będzie pracował????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Miała być próba w tamtą niedz ale niestety 130 km od domu wybrałem sobie wode żeby sprawdzić i......zapomniałem kołowrotka. W weekend będę wiedział wincyj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 ....... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 ........ 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 20200128_204116.jpg........Przecudny ????,ile ma cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Dzięki 8 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Byłem dzisiaj z nimi pierwszy raz i powiem szczerze że ...jest moc,praca w wodzie jest przekozacka nie spodziewałem się że tak będzie trzymał się nurtu,pod prąd myślę że powinien zejść do 1,5 metra,rzeczka na której dzisiaj byłem nie była głębsza .Z nurtem fajnie się łowi jak lekko podszarpuję to nurt spycha go w różne zakamarki,maluchy już posmakowały,niestety jedna z ryb która mogła mieć wymiar niestety kręcąc mega młynki nie pozwoliła się sfocić i dała dyla....heee pstrągi-magia życia. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 ........ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 ..... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 ..... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi