calvuss Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Dzięki Piotr ,tak kombinuję ostro ,pomysłów w głowie miliony i mieszanie wszystkiego nieraz daje mi najlepszy efekt.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) Powstaje nowa wizja łamańca szczupakowego.Materiał żywica,długość 9 cm ,masa 14 gr.Wobler dość pękaty w obwodzie ,na razie ster jest z 1 mm ale będzie z 1,5 ,jestem w trakcie wyważania i szukania pracy,będzie też model sdr... Edytowane 13 Maja 2020 przez calvuss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 ...na mętną wodę.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 ...... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 ....... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Brrr... paskudne Widać że mnóstwo pracy w nie włożyłeś. Szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 ......... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 zassał jętkę i nie przeszkadzało mu strzelić od razu w wahadło... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 mniejszy na kotleta większy na klexa.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 21 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Łowy,łowy,łowy...... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 25 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 ,zabka ............. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Wisełka.......niestety klex ma to do siebie że uwielbiają go szczupaki i taki koło 85 niestety zabral jednego ze soba.nawet jak się zapiął w nożyczki to żyłka 0,16 po prostu jebła jak bańka mydlana ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Dzisiaj klex znów czesał....he że 16 żyłka dała rade to jestem zdziwiony. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Kotlet w szacie godowej.......... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 (edytowane) W szacie godowej i po przejściach... Noga urwana, kotwiczka wymemłana - widać że ma powodzenie Lubię zaglądać do tego wątku, fajny klimat, fajne przynęty Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez peekol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Dziękuję,fajnie że sie podoba......... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Nie wiem czy jest to coś nowego czy już było ale tak sobie wymyśliłem... Wiem że z zacinką mogą być problemy... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 ..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 5 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Witam serdecznie po przerwie,niestety spotkało mnie coś przykrego.Mianowicie odkleiła mi się siatkówka w oku i niestety przez dwa miesiace nie mogłem funkcjonować normalnie w życiu,dzisiaj mam jakiś olej w oku wstrzyknięty i widzę różnie...zero wysilku ,wytężania wzroku itd....Ciężko było bez ryb i wobków mój mózg nie może funkcjonować,a na warsztacie był akurat młodszy brat klex-a czyli klex XL.Dwie wersje tonąca ok 5 gr i pływająca ok 3,5tak to na razie wygląda...pozdro wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djgregi Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Witam serdecznie po przerwie,niestety spotkało mnie coś przykrego.Mianowicie odkleiła mi się siatkówka w oku i niestety przez dwa miesiace nie mogłem funkcjonować normalnie w życiu,dzisiaj mam jakiś olej w oku wstrzyknięty i widzę różnie...zero wysilku ,wytężania wzroku itd....Zdrówka w takim razie....... i czekamy na piękne przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Współczuję.Zdrowiej jak najszybciej ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 25 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 No nic lecę na razie na jedno oko,.We wtorek druga operacja może będzie lepiej.Jak na obecną sytuację to jestem zadowolony,pracują super choć sprawdzałem tylko z tylną kotwicą bo trawy jeszcze u mnie w rzece i lubię wtedy tak łowić......... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Powodzenia tam. Zdrowiej ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi