Bolen30 Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Najfajniejsze jest to ze w malowaniu nietrzymasz sie scisle określonego schematu,a tak niepowtarżalny z posród wielu innych wobler swoja nieszablonowoscia wzgledem ubarwienia,potrafi byc kluczem do sukcesu.A zawsze warto miec takiego w pudle w niektórych sytuacjach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 ...przekonaliście mnie ,bardzo się ciesze że się podoba jak to mówią ...tylko wariat zrozumie wariata..no to cyk kwasna pomarańcza na niedziele :lol:......No... i to lubię, tak trzymaj :Do Jasne że się podobają! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Tak jak obiecałem zmienię trochę klimat...Chodziła za mną ta przynęta już od dłuższego czasu,miala to być alternatywa dla błystki podlodowej na które uwielbiam łowić.,miało być coś czego moje okonie jeszcze nie widziały,coś co zaprezentuje się im inaczej ,coś co wolniej opada niż np diabełek i tak powstał ..Welon...wykonany jest z żywicy,waga pierwszego modelu 2,5 gr,charakterystyczny ogon ma wprowadzać przynętę w jakiś właśnie inny tor opadu,brzuszek jest pękaty i mieści obciążenie,kotwiczka nr 14 cieniutka vmc ...niestety mogłem tylko na chwilkę wejść na lód sprawdzić jak sobie radzi ,czuć fajnie na krótkim kijku i żyłce 0,16 jak powoli opada ,może na 14 lepiej by pracował nie wiem ,dałem kolegom jak zdążą to zdadzą relację czy okonie posmakowały...na pewno temat będę rozwijał na następne sezony podlodowe... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) No niestety zdrowie i plusowe temperatuty każą mi ten projekt odłożyć na przyszłość.nic będę go miał w glowie na przyszły rok...takie foto porównawcze do innych przynęt...za oknem +16 czas juz najwyższy przygotować się do moich ulubionych rybek KLENI,więc pewnie następna odsłona to przynęty im poświęcone... Edytowane 25 Lutego 2021 przez calvuss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 No to lecimy............ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 1 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 .......... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Kolorowo tu ostatnio ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 kolorowo bo kluski uwielbiają kolorki............ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 ......... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Nietrzymamy sie szablonów i wychodza i pewnie wyjda kilery klenie to lubia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Wojtek żółty i biały to już mi odłuż do następnej rakiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Spokojnie damy rade narazie twórz bo juz niebawem moze sie zaczac na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 nosi mnie fantazja czasem........... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Myślałem że ten wobek leży na jerzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Fajne zdjecie i wobek inny niz inne,ale bardzo ciekawy kolorystycznie jak go malowałes ciapiac czyms? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Hee dobre z tym jeżem...wszystkie ostatnie wobki że tak powiem w kolorach tęczy to wynik prób i nauki malowania aerografem i twoimi farbami Wojtek.Jak pisałem już wcześniej na pewno będę łączył techniki aero,.,gąbka,palec,pędzel itd......myślę że starczy już tych testów i następne wobki już w kolorach bardziej zbliżonych do natury. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 z tą techniką łączenia malowania aero + pędzel + palec to można jeszcze dodać inne elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Każdy mi mówi że mam fantazje .ale aż tak daleko ona nie sięga...heeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Tutaj widac ze goscia nic nieogranicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 No nareszcie ,nad wodą ,tęskniłem meeega,.Bez rybki ale to nie ważne ,wobsy pięknie pływają,,zimorodki fruwają tylko oczy jakby stawiały opór... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Miłość do akwarystyki została mi we krwi ,Tanganika i Malawi to kiedyś chyba stały wyżej niż pstrągi i klenie,moja cały czas mnie męczy na akwarium .Wiem niestety że nie ogarnę już dodatkowego zajęcia postanowiłem więc odbudować sobie ryby które hodowałem ,żeby chociaż na skamieniałe popatrzec, materiał gips ,malowane farbami boleń 30 ,....Cyphotilapia Frontosa......... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 ...Calvus ...... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Kreatywny z Ciebie gość... wymiatasz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 (edytowane) Dzięki peekol miło się czyta takie opinie ,budujące to mocno....Morderca z Malawii DIMIDOCHROMIS COMPRESSICEPS... ...jak się tarł to miał takie barwy a reszta bandziorów nie miała prawa wpłynąć na połowę akwarium.... Edytowane 23 Marca 2021 przez calvuss 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Ładne te twoje rybki fajnych zabójców miałes w akwarium,przynajmniej jest z czego czerpac wene.Teraz czas na pokaz wobów co tam masz nowego pokitrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi