calvuss Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 No niestety Wojtek muszę wziąść na wstrzymanie.Wycieczka przede mną 500 km do lublina na konsultacje.chyba będzie potrzebna 6 operacja jaskrowa bo ciśnienie niszczy mi nerw wzrokowy....ale jak znam siebie napewno coś zmaluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Noto duuuzo zdrowia i oby było dobrze.Bysmy my puzniej mogli oczy nacieszyc.Zdrowiej nam szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 3000 istnień zasiliło wodę.... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 I to się szanuje byQ ! Pozdrawiam serdecznie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 No niestety moje ulubione małe przynęty na razie idą na bok,nie wiem czy w tym sezonie powstaną jeszcze jakieś kleniowe zabawki .Niestety powikłania dają znać i na siłę już próbuję z większym kalibrem,Miał ten temat czas do jesieni ale chyba przyśpieszy...dzisiaj w nocy wsiadam w pociąg i 500 km do Lublina na konsultację,mam nadzieję że mnie jeszcze naprawią i będę mógł dalej dłubać..trzymajcie kciuki...wiem na razie że będzie 10 cm długości ,dalej to już czas pokaże... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Będziemy trzymać... Powodzenia, oby się udało! PS Za młodziaka, to się śmialiśmy z życzeń zdrowia - że oklepane, bez sensu... A to w sumie okazuje się najważniejsze...Choć tak sobie myślę że równie ważna jest energia i chęć życia... a widzę że u Ciebie tego nie brakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Duzo duzo zdrówka piotrze bo reszty masz az nadto wiec cały czas nas czyms nowym zaskakujesz.Oby wszystko było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Duzo zdrowka Kumplu ! Będzie dobrze wszystko zobaczysz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 [emoji123] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zdrowia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Panowie ,witam serdecznie!Wróciłem z dalekiej podróży i jednym słowem mówię,,,...klinika meeeega ,nie da sie opisać,po prostu nie spodziewałem się takiego miejsca w Polsce,NAJLEPSI LEKARZE W POLSCE tyle powiem!!!!Mam teraz w oku rurkę (zastawka ahmeda) która obniżyła mi ciśnienie w oku z 81 na 10.,jeszcze dużo napraw przede mną ale już wzrok pomału pozwala na to i owo...nie robię jeszczewobsów na calego ale chyba będę pomału wracał do gry...Na razie na sucho ale życzę wszystkim taaaaaakich okazów na majówkę,pozdrawiam........... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Witam cie Piotrku i mocno trzymałem i trzymam kciuki za twe zdrowie.Bedzie dobrze zobaczysz.Nic na siłe spokojnie ale oby do przodu???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Dużo zdrowia Piotrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Dzięki Panowie.Jutro znów Lublin,wrócę i będzie maj...a jak to mówią ...Aby do maja,a w maju dalej w jaja...No nic końcówka klexów i trzeba myśleć o nowych tematach............ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) Małymi kroczkami Duże tematy....10 cm 19 gr bez kotwic...nazwa robocza krzyżak sdr ...ale czy tak zostanie to już na zamku ustalę z wielkim mistrzem ...no chyba że macie jakiś pomysł ?.. Edytowane 12 Maja 2021 przez calvuss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) Piotrze dużo zdrowia Ci życzę ???? ! Edytowane 12 Maja 2021 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Dzięki Piter.przyda się...po malutku dochodzę do stabilności .może niedługo nawet nad wodą zawitam. Cała wiosna mi uciekła ale letnie klenie to na głowie stanę a połowię... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Tego ci Piotrku życzymy,jeszcze niejedna wiosna przed toba,a kolejna odbijesz za wcześniejsza stracona,i w lecie nadgonisz.Zdrooowia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) Powrót do życia.WRESZCIE!!!! Łamaniec dał wiarę w lepsze jutro... Edytowane 23 Maja 2021 przez calvuss 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Fajny kropek,na łamanca który spodobał mi sie w watku gdy go pokazałes.Dobry model i klimaty masz fajne,az miło w takich miejscach ładowac baterie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Tak Wojtku kropek fajny,łamaniec fajny,klimaty fajne ale najfajniejsze jest być wśród żywych.. Twoje farby też są bardzo fajne i znów złapałem się na tym że miałem popsikać naturalne szaty a wyczarowałem tęczę z miodem,pomęczę więc trochę wasze oczy tym razem... miała być nazwa z Malborkiem więc zostaje krzyżak sdr... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Widze ze to kawał wobka pod głebokie doły,skrywajace króla.Napewno zawsze warto miec jakiegos nieszablonowego asa w pudełku,na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 ........ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 (edytowane) ............piwniczne i słoneczne odcienie ,takie same a jakby inne .......... Edytowane 26 Maja 2021 przez calvuss 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi