calvuss Opublikowano 3 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2022 roku ...moja rybka otwarcia wytarmosiła mnie jak dzik szyszke,wyszła do wahadła ,nie trafiła i przy wyciąganiu już przynęty z wody błyskawicznie przyładowała powtórnie na krótkim dyszlu i po dwóch świecach pomachała mi ogonem życząc szczęścia następnym razem.... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Woda zacna ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 ............ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Nadszedł ten dzień,...Witam serdecznie wszystkich i chcę powiedzieć wam dwa slowa...WIDZĘ TO!!!!!!!!!jeszcze raz ...hęę WIDZĘ WAS!!!!!wracając do tematu,.udało się znów pogrzebać przy wobkach,na starcie moje perełki pstrągowe.....cdn 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 I pięknie, gratuluje powrotu do zdrowia. Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Wszystko Piotrku idzie ku dobremu oby tylko było lepiej.A wobek ciekawy bardzo lubię ten kształt i pracę takich wobów pod rynny i burty jak znalazł.Chetnie zobaczył bym film z praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Ile te łamańce mają cm?Chętnie bym z jednego przygarnął ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Przeglądnij kilka kartek wstecz a dowiesz się że łamańce mają 7 cm...praca jest chyba też na filmie jakaś wannowa...wiesz nie robiłem większych parti przez ostatnie 1.5 roku ...kilka sztuk dla siebie tylko spłodziłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Faktycznie, znalazłem.Zapomniałem, że widziałem je wcześniej. Podoba mi się ich praca.Jak by Ci się kiedyś zrobiło za dużo, to pamiętaj o mnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 ...... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Skleciłes w kolorze pstraga i strzebla tego wobasa?Bo jest bardzo ciekawy pod kropusie i napewno ostro kopie podczas pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 To twoja wina...swoimi farbami postaqiłeś mój świat na głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 To raczej Piotrku twoja że umiesz coś tworzyć.Ja tam mam farbki ale cóż po nich jak brak zdolności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 26 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 ........... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Widzę że polubiłeś ten model woblery, zrobiłes jakieś bardziej rażące kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 ...... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Widzę ten ostatni model bardzo lubisz robić, napewno bardzo fajnie pracuje prowadzony pod prąd a jak sprawdzałeś jak z jego praca na pojedynczych chakach?Ostatnie malowanie bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Dwie kotwiczki owner 10 lub tył 10 a brzuch 8 bkk tak zbroję i nic nie kombinowałem inaczej...malowanie bardziej na przejrzystą wodę.rybom ma się podobać nie wędkarzom..żywsze kolory wjadą na kleniowyxh cukierkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Ale pogoda aż fotki trzeba w domu robić......ostatnie ,teraz skupiam się na płycej chodzącym głowaczu., szczegóły wkrótce. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Bardzo mi się podobają twoje wobki.I wychodzi na to że więcej niż kilka zrobiłes.A te płytsze będą też identyczne i w większej ilosci już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 31 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Większych ilości nie robię nigdy.zawsze na swoje potrzeby i ewentualnie kilka ponad stan. Robię zawsze model który się sprawdzi i wprowadzam go do mojego świata. Zawsze szukam rozwiązań i upodobań danego gatunku...wiesz szczupakowe pod pokarm szczupaka kleniowe pod pokarm klenia itd...model będzie powtarzalny ale malowanie będzie niepowtarzalne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 I to jest najlepsze indywidualności z których rodzą się prawdziwe perły.Tak trzymaj Piotrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Małe ale cieszą ....... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Skleciłes w kolorze pstraga i strzebla tego wobasa?Bo jest bardzo ciekawy pod kropusie i napewno ostro kopie podczas pracy.Wojti niebieska strzela jest twoja...tak chciał los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi