jabadaon Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Wiedziałem, że niebieskie będzie dobre. Do tego czarne i można iść na ryby. Wg. mnie 2 podstawowe kolory.Łamańce super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Wiedziałem że ten model bedzie dawał radę I daje a to dopiero cieżki poczatek, śniegi dopiero schodza.Ale wszystko zagrało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Kleniowe roszady 2022 czas zacząć,,,...moje nie zastąpione zabawki dragon hm 69 impulse,stradic 2500 ,i klexy .... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARK Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Ależ piękne klimaty zazdroszczę oczywiście pozytywnie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Widoki pierwsza klasa na ryby jeszcze przyjdzie czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Okręt mój płynie dalej...gdzieś tam..strzebelka cytrynka....... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Twoja stdzebelka cytrynka ma kolor bardzo odpowiedni pod barwę i kolor dna na twojej wodzie taka jakby żyła w niej.A widoki piekne czasem nawet ryby niemusza brac,by wrócić z naładowanymi bateriami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Było ciężko...ale po wyeliminowaniu błędów które powstały na początku i modernizacjach wprowadzonych w trakcie testów wreszcie jestem bliżej niż dalej...Głowacz białopłetwy -oto on piękniś i strojniś naszych siurków widziany moją wyobrażnią...materiał -żywica długość -5cmwaga 5-5,5 docelowo dwa modele wagowe pływający i lekko tonący, ....taka oto banda rozbójników na rozładowanie emocji tego dziwnego świata 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Ile zejdą bo chyba niezbyt głęboko, a widzę że nieusiedzisz spokojnie by oczy odoczeły.Dobra robota tera czekać na pierwsze rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Jak już wcześniej pisałem miał powstać taki który nie ma schodzić głęboko,jak taki będzie potrzebny to zrobimy sdr-a..Ile zejdą i co robią w wodzie opowiem niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Ja tam widzę go w zastosowaniu wzdłuż płytkiej burty o wolnym uciagu hasajacego przy dnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 10 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Daj trochę ..powiedziała rzeka ,,a odwdzięczę ci się po stokroć......masz więc..piekna jesteś a istoty żyjące w tobie są częścią nas, naszego życia więc trwaj po wsze czasy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 ..w pełnym kamuflażu... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 (edytowane) ...i praca(26) głowacz-calvus - YouTube Edytowane 14 Marca 2022 przez calvuss 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 15 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 ........ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 15 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Piotrku pomysł nad takim który będzie tak pracował tylko rył po dnie ,ten jest ok ale do pary sdrowaty byłby jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Wojti..nie do końca chodzi on płytko,na filmie wybrałem płytki jasny odcinek aby było widać pracę.Spójrz na ster,jest on dość szeroki i duży a wobki są w dwóch wersjach pływający i lekko tonący. Tonący dużo szybciej startuje z pracą i ma głowę pochyloną do dołu ,jest w tej części korpusu szerszy i właśnie ster wykombinowałem taki aby nadawał mu pracę taką jak właśnie n filmie, czasami odjedzie sobie na bok w rynienkę bo tam popcha go nurt .Zresztą zobaczymy w praniu jak rybki będą na niego reagowały,,w przyszłości na pewno powstanie też łamaniec ale tymczasem kleniowe zabawki czas jakieś pokazać bo wątek zmieni nazwę na pstrągowe zabawki....niezniszczalny Klex.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 ..... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Wiosna idzie kleksy szykujcie się.Rozumiem Piotrku że to ten twój Horner po twojemu o którym rozmawialiśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 20 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 ..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Maluszki 3 cm na płytkie przelewy i wachlowanie wśród bujnych traw........ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 22 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Nie spodziewałem się aż takich cudów...ale filmik nie kłamie...głowacz calvus 2 - YouTube... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 klex xl 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 ...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) kleniowo to kleniowo.... i sprawdza zamieszania ,cukierek klex Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez calvuss 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi