calvuss Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Dzięki bardzo ,miło że się podoba....no dużo pochwał dostałem za te czarne szaty strzebelki to pokaże jeszcze taką............. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 (edytowane) Salamandra Edytowane 15 Lutego 2023 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Oj ja lubię wszytko co salamandrowate. Piękna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 16 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 No i w tym miejscu wypadałoby wstawić filmik z pracą.....calvus strzebla dr 6,5 cm - YouTube 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Fajna woda, zazdroszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Fajna woda, zazdroszczę...tak fajna..Dla mnie coś więcej niż zwykłe miejsce, uwielbiam w niej łowić ,ją fotografować.. ....a czasem to i namalować 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Noooo Panie szacunek! Bardzo mnie cieszy, kiedy Twórcy trochę uchylają te zamknięte drzwi i pokazują swoją klasę. To bardzo ważne, żebyśmy to podkreślali, aby nasze rzemiosło nie stało się chińskim wyrobnictwem. Trochę pompatycznie, ale tak jest. Będę o to walczył, bo polska szkoła LB jest jedną z najlepszych na świecie, wyprzedzają nas Japończycy, dlatego, że są uczeni od małego, tydzień w tydzień, rzeźbienia jeszcze w szkołach, my nie byliśmy. Jeszcze raz wielkie gratulacje, piękny obraz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 No nie spodziewałem się takiej opini.zawstydziłeś mnie ...Dzięx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 No jak patrzę na ten obraz i zdjęcie, to na pewno nie masz się czego wstydzić. Piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Piotrek pokaż diabła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Nie mój wątek, nie będę śmiecił. Diabły potrzebują jeszcze lakierowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 22 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Chętnie popatrzę na konfrontacje diabełków bo Piotra już widziałem i bardzo mi się spodobał.I wolę na niego popatrzeć niż spotkać się z nim jak wskazuje do tablicy brr.Ale dobra robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Już lepiej w ten obrazek popatrz niż w diabła oczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 24 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 (edytowane) No jeszcze na razie nie pora na pokazanie potwora ale kiedyś........tymczasem król mej rzeki w królestwie swym...powrót króla strzebla calvus - YouTube Edytowane 24 Lutego 2023 przez calvuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 1 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Mała migawka z warsztatu i w nocy znów na kierunek Lublin. Mam nadzieję że szybko wrócę i będę mógł działać bo głowa pełna pomysłów...pozdrowionka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Mała migawka z warsztatu i w nocy znów na kierunek Lublin. Mam nadzieję że szybko wrócę i będę mógł działać bo głowa pełna pomysłów...pozdrowionkaDużo zdrówka życzę.Ja za tydzień Lublin ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 No w miarę pozytywnie okulista więc lecimy6,5 cm ...5 gr lekko tonące....naskalnik...... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Interesująco, interesująco . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Blue....kurde chyba musze zmienić nazwę wątku z kleniowe zabawki na pstrągowo-kleniowe...pomęczę jeszcze trochę malowaniami strzebelki i obiecuję zmianę klimatu na kleniowy... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 5 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 ....biała musztarda...... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 7 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 ....kiełbik....... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 9 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 ....... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Widzę PIOTRKU ze niedajesz odpoczac oczom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Widzę. TAK miało być a ten telefon mnie wykończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Ale jaja z tym słownikiem. ,,Widzę Piotrku ze niedajesz odpocząć oczom. Dobra robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi