calvuss Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 No niestety Wojtek ,życie kopie mnie w d.... na razie, oko niestety się babra cały czas,szef nie wytrzymał ciągłych moich zwolnień i po 15 latach musiałem ustąpić miejsca pracy komuś innemuwięcej czasu się pojawiło więc dlóbię żeby nie zwariować teraz już naprawdę ostatnie strzebelki w malowaniach ktore wejdą na stałe do tego modelu....tęczak....strażak ...no i jeden z faworytów...salamandra...zaraz polecą na giełdę bo trzeba na materiał nazbierać.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Kochajmy Dzieci swoje...one nam ostoją... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 13 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Powrót do tematu...Głowacz białopłetwy Żywica ,pełny stelaż...długość 5 cm, waga 5.30 gr ...... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 ......... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 17 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 ......... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Najwyższa pora przestawić zegarki na czas kleniowo - jaziowy Klex sdr 3.5 cm ...zaczynamy zabawę kolorkami.... Na początek może kiler w kolorach którym kleń po prostu nie odmawia.... ...... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Najwyższa pora przestawić zegarki na czas kleniowo - jaziowyKlex sdr 3.5 cm ...zaczynamy zabawę kolorkami....Na początek może kiler w kolorach którym kleń po prostu nie odmawia.... 20230319_130028.jpg 20230319_130212.jpg...... Będzie łowione ! Elegancko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 ......... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 22 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 ...... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 ....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 24 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 ....... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 ........ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 ..niebieski musi być.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 29 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Żabki pojawi l y się nad wodą...trzeba dostosować klexa....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Czarno-Złoty..... ....bez tego koloru po prostu nie jadę na klenie ....... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Widzę że robisz nowe kolory kleksów,niebawem będziesz mieć nowa paletę kolorow by dorobic kilka innych . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Czas letniego klenia i jazia zbliża się nieubłaganie, zapodać konkretny kąsek w górę rzeki to magia brania po pluśnięciu o taflę i mega hol zdziwionego kabana...przynęta spływa spokojnie w bezruchu aż nagle zostaje zassana z powierzchni i węda pracuje pod ciężarem ...skąd to znamy ,coś pięknego...a jak mija nas i napręża linkę wtedy lekko podciągamy i nadajemy pracę szczytówką ....lekkie podskoki idealnie imitują nartnika walczącego z nurtem ,to wtedy potrafi załadować najbardziej podejrzliwy kleń a branie wyrywa z butów....kurde ale się rozmarzyłem ...kiedy maj ???? Szermierz i Biegacz. szczegóły niebawem..... ........ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Już za chwileczkę, już za momencik ????Nie obejrzysz się kiedy zleci miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Tylko wiesz o taki maj mi chodzi że już żrą z powierzchni a nie o taki że myślisz czy podlodówki wyciągać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 No wiem. Też mam nadzieję, że będzie już naprawdę ciepło, tym bardziej, że ja raczej w maju ciężej nie połowię. Zostanie mi chyba tylko najdelikatniejsze łowienie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 No ale zanim maj to jest jeszcze kwiecień a to też magiczny czas...czas klexa...dzień zleciał w szalonym tempie ale magia otoczenia bezcenna a na fajrant łooooooogieńń ........ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zdrowych.wesołych i spokojnych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Poczuły cieplejsze powietrze....nartnik szermierz w czarnych szatach wynurza się na świat z otchłani calvusowego królestwa .......... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Jeszcze moment kiedy przyjdzie ten czas,teraz zapowiadają deszcze i myślę po nich będzie już tylko dużo lepiej.Zaczniemy zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 A wyskoczyłem tylko kilka strzebelek ustawić ...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi