calvuss Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 ...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Kwiecień;;...jak zwykle rozterka kleń czy pstrąg ???????...no nic trzeba przynęty robić i na i na to ...a za progiem szczupak ...ja zwariuje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Magiczny czas powierzchni gdzieniegdzie już się zaczął....oj będzie się działo.... ...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Ale robactwa wylazło ????Będzie czym karmić klenie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 One wiecznie głodne choć wybredne to wiesz trzeba podać coś czego jeszcze nie smakowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 No nic pierwsza pięćdziesiątka na pokładzie-serdecznie witamy... Calvus strzebla dr - naskalnik.... a tutaj opuszcza pokład cała i zdrowa. ..... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 czas,czas,czas....uciekaaaaaszczerze powiem że wyjść ze świata pstrągowych przynęt i wejść do szczupakowych to nie wiem jak to zrobić,a kleniowe cukierki? Dlaczego ten kwiecień tak pędzi ????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Och te pstruchy.......ledwo zdążyłem na majowe mamuśki z towarem Obelix Fire Tiger Yellow....... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 ....krąpik...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 ...okoniasty....... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Jeszcze lakier nie zdążył przeschnąć a tygrys już podrapany ...... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 3 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 ...zerknął szczupły...karpik fikazaładowałjuż połyka ...... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Seledynowego tygrysa bardzo chętnie mamuśka zasysa.............. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 11 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 STOP policja !!!!!..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 15 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Przyładował na łamańca pstrąg z liściem na głowie nikt go nie poratuje, nikt mu nic nie powie.... tylko się kazdy gapi tylko się każdy gapi .. .....i nic ...... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 20 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Lider ostatnich malowań ...zdecydowanie...za chwilę partyjka w nowych szatach 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Ludzie żyją. Nad rzekę chodzą i teges. Ja też dołączę niedługo do Was szczęśliwcy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 21 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Cześć .widziałam cię wczoraj za raczkę szłaś z tym z rzeżnika...to już nie kręcisz z tym fajnym piekarzem ?......eee no wiesz...nie samym chlebem człowiek żyje ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 (edytowane) No co za pstrągi...nie mogę przez nie włączyć kleniowego biegu..... Edytowane 22 Maja 2023 przez calvuss 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 29 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 I kapiącym lakierem poczęstował Go a On błyszcząc okazał całe piękno swe szarpiąc się i wijąc wciąż nad rzekę -tam dom mój ...łowić już chcę !!!! .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Piotrek a masz strzeble plytkochodzace?Bo jedna z twoich skusiła do brania fajnego kropka ale niestety okazał sie tego dnia lepszy w te klocki i znalazł sposob by sie uwolnic.A wcześniej kilka przynet zawiodło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Piotrek--podoba mi się ten woblerek na ostatnim zdjęciu taki ala ciernik,,czy był już w rzece??na ile schodzi?do płytkiej kaczawy mi potrzeba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Panowie sprawa w modelem strzebelki wygląda mniej więcej tak :Pstrągi łowię głównie w małych rzekach górskich i leśnych płytkich strumieniach w których lorbasy wiadomo siedzą w dołkach. Łowienie ,no może oprócz zimy to brodzenie lub skradanie się w górę rzeczki i potrzebny był wobler który przeleci z dołu nad chatą pstrąga i z płycizny razem z nurtem wjedzie mu na salony nie dając czasu na przyglądanie się i błyskawiczny atak....ten korpus ściąłem od góry trochę czoło musze przyznać że to poskutkowało taką fajną pracą lekko x owa z mykami niekontrolowanymi jak to nazwałeś Wojtek parkinson z chajnimedinem On tak na prawdę zachowuje się różnie w różnych sytuacjach bo tak jak pisałem ściągany z lekkim nurtem myka lekko xując a w nurcie pod prąd ten x jest dużo mocniejszy...raczej nie jest to wobek na mega szybkie prądy raczej leniwa płytka rzeczka z dołkami lub średnia rzeka nizinna bo oprócz pstrągów nie pokazywałem go innym rybom ,klenie i szczupaki to pewne że w nim zasmakowałyby ale na te rybki mam inne modele i łowię strzeblami tylko pstrągi.Dlatego oczko Dr by można było płycej poprowadzić mając szczytówkę w górze a w dołek trochę zjechać kierując ja w dół...Złapałem sie tez na tym że niby wszystko identyko ,forma , stelaż ,obciążenie a mimo to każdy wydaje mi się jakby lekko inaczej chodził od drugiego...no cóż to hand made ...pstrągi to uwielbiająAndre99 nie zostaje nic innego jak wziąść jednego na testy i zobaczyć na swoim podwórku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Dla mnie praca tej strzebli jest rewelacyjna mam dwie sztuki i kazda jest inna ale niejest to duza roznica,bo to nie fabryka je robi tasmowo.Ale odskakuja dosyc mocno jakby uciekajaca rybka chciała sie schowac ,Osyry nurt niejest im dany na przytrzymanie ale sciagane do siebie z nurtem skakaja na boki jakby miały parkinsona.Mysle ze ta niesymetrycznosc calego ksztaltu ma tu tez duzy wpływ na prace podczas naporow wody.Ja jestem zachwycony narazie 0-1 przegralem ale jeszcze sie odkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 1 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 ....zielony groszek...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi