calvuss Opublikowano 17 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 (edytowane) Długo podchodziłem do tematu...kiedyś kolega zapytał mnie.... Piter czy ty robisz wobki trociowe?Odpowiedziałem wtedy że nie bo robię tylko wobki na ryby które sam łowię a że z trociami mi nie po drodze to takiego wobka nie było..No ale dlaczego wobler trociowy nie może być woblerem szczupakowym albo selektywnym pstrągowym?????Przecież łowisz i pstrągi i szczupaki........i tak mnie namówił wtedy...Pelikan 7,5 cm waga 8 gr pływające i lekko tonące...na trocie i szczupaki na kotwach nr 6 a na pstrągi na nr 8......żółty....... Edytowane 17 Września 2023 przez calvuss 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 19 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Seledyn...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 21 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 czerwona pomarańcza..... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Na pomorskie ryby będzie dobra ta czerwona pomarańcza . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 22 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Do tych jaskrawości w kolorystyce zmusili mnie trochę koledzy łowcy z Norwegi i Szwecji,,,,im bardziej żywe oczo,,,,,ebne koory tym lepiej Piter...pisali......a ja to juz wiesz po swojemu bym je pociapał jeden juz dostał szate która jest przypisana dla lamańca... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Taki elektryczny . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 22 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 No jeden z kolegów mi podpowiada że ma sie zwać OIOM...oddział intensywnej opieki medycznej... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Mam nadzieję że w przyszłym sezonie je przetestuję na moją Słupią !! Jak zawsze Prima Sort !! Pozdrawiam Kolego !!V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 24 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Tak właśnie sobie pomyślałem jak byłem w sierpniu w Ustce....ale by tu pingwin pelikanem pomieszał ruszofy...majtkowy ...... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 ....zamykam oczy ....widzę kropki..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Piotrku mam i ja pelikana ,a oby kolejne spotkanie było juz nad woda z wedkami w dłoniach na twoich metach.Niestety niezawsze wszystko mozna przewidziec.Piotrek jest mega równym gosciem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 8 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 No i vice versa Wojtek...Spotkanko tak było super choć przelotne,ale nadrobimy to jeszcze....wiadomo los poukłada sobie po swojemu nasze ścieżki ale można mu pomóc i spotkać się gdzieś w otchłani borów tucholskich np....lub na ujściowej Wisełce zatrzymać pędzący świat choć na chwilkę...Pozdrowionka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Mysle ze w klimacie borów odnalazł bym sie niczym w domu.Zycie pokaze najwazniejsze ze udało sie pogadac i wymienic swoje spostrzezenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 12 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 No to zmienimy trochę klimat na Obelixy...szczupaki w natarciu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 13 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Krąpik musi być......... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 15 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 ...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 18 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 ....... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 22 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Gdy pokazywałem swoją wizję woblera trociowego to łowcy tych cudnych ryb zasypali mnie wtedy pytaniami o flagowca....wręcz wymusili na mnie aby taki również się pojawił bo piekielnie skuteczny, wysyłali nawet konkretne obrazy aby wymalować podobnie do swoich typów...ci co mnie znają wiedzą że nie przejdzie żaden plagiat i kopiowanie ...tu musi być ta kropeczka od siebie...tak oto powstał - Pelikan Flagowiec...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 I tak Piotrze trzymaj .Twoj styl, poczekam spokojnie az znajdzie sie tutaj pierwsze zdjecie z rybka dla której jest dedykowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Dedykowany jest dla Troci..selektywnie dużego pstrąga....złowił już też szcxupaka ale rybki w kropki to ich główny cel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 25 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Dzień drapieżnika to to nie był, ale nowy kolorek Pelikana zassany ..Czarna porzeczka .czyli rybki lubią ..można powielać......heeee wiślany zboooj tester ..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 31 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 ......miałem sobie tylko zostawić te szaty ale weż pokaż kolegom...... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Noi dobrze Piotrek ,pokazuj na swiatło dzienne twoje pomysły bo wobki przeciez łowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 1.11.2023 ...wszystkim moczykijom po tamtej stronie.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Show No Mercy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi