Bolen30 Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Jest na ostro ,jest tez ogień! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 To teraz Master of Puppets ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Tak jest w kolejce. Ale najpierw Abigail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 King Diamont ? Łooooo panie, a kto to jeszcze pamięta....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 (edytowane) Kiedyś miałem całą dyskografię K.D. jednak Mercyful Fate po latach wygrywa w rankingu. Time + 9 mistrzostwo. Ed. Na Live Undead/Haunting the chapel mistrzowska brudna wersja The Antichrist \||/ Edytowane 3 Listopada 2023 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 .....to jestem zmuszony wam przypomnieć....w sercu na zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Własnie, wkoncu wyszło z czelusci piwnicy to do czego nawiazuje Piotr.Ale to jest mega dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Kiedyś byłaś mą dziewczyną Lecz się zjawił Lampartinio Leżał z tobą pod pierzyną Kiedy otworzyłem drzwi A po twarzy łzy mi płyną Lampartinio Lampartinio Wypił nawet moje wino Na gitarze mojej gra ........ ..... Lampart 6 cm 13 gr ...miał być w maju ale jakoś tak wyszło... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 14 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 ........ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 ....... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 (edytowane) .......czas pomału odpalać pstrągowe zabawki.... Edytowane 22 Listopada 2023 przez calvuss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 ......z miłości do kropek.........tak pobudziła się moja fantazja...tryb kropkowy odpalony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Piotrku to jest to co tygrysy lubia najbardziej.Magiczne kropki i szum płynacej wody gdzies przez las gdzie skrywaja sie piekne potokowce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 ........ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Typowo trociowy temat.Niebawem pujda testy i czekam na pierwsza rybke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Łatwo nie było Wiselka pozwoliła ustawić ale co się nalizałem przelotek to moje......czas po cichutku do lasu, szmeru bobrowych tam posłuchać, zimorodka loooknąć, ogień spalić i pomarzyć o duuuuzuch kropkach...... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 18 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 (edytowane) zawsze fajowy- róż majtkowy Edytowane 18 Grudnia 2023 przez calvuss 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 1 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Kolega Damian dał dzisiaj szansę Pelikanowi i takim tęczorem otworzył sezon...Gratuluję. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Tołpyga pomalowana na różowo ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 10 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Kolega Rajmund wpuścił Pelikana pod wodę...........gratuluję. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 12 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 (edytowane) Calvus Głowacz 6 cm wobler pstrąg 2024 (youtube.com)...... Edytowane 12 Stycznia 2024 przez calvuss 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 17 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 (edytowane) Kilku mistrzów spotkałem na swej drodze ..ale odniosłem trochę wrażenie że większy zjada mniejszego...i bezcenne z żonką ...... Edytowane 17 Stycznia 2024 przez calvuss 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 24 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Tak jak w tamtym sezonie obiecałem popełniłem kilka łamańców a wśród skromnych posiadaczy tej magicznej dla mnie konstrukcji nr 1 na pstruchy jest Jacek....i widać od razu że nie będą to tylko u niego ozdoby pudełkowe.......... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 (edytowane) ...... Edytowane 28 Stycznia 2024 przez calvuss 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi