peekol Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Zdrowia i dużo sił! A woblerki klasa, jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 WitamNa razie dalej na jedno oko i z różnym widzeniem ale nie poddaje się,byłem nawet ze dwa razy na szczupakach...Tym razem musiałem wieksze zabawki wziąć na warsztat ,i tak powstał zapowiadany Wieloryb sdrwaga od 14 do 17 gram,praca kopiąca wyczuwalna na patyku,łowiąc z brzegu myślę że 3 metrów sięgnął........a i taka rybka posmakowała 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Żegnaj stary 2020 roku-narobiłeś bałaganu,zabrałeś trochę wzrokuW przyszłym odbudujmy to...krok po kroku...Wszystkiego najlepszego w nowym 2021 roku!!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Pomału trzeba przejść na pstrągowy level....... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Witam.Chciałbym ten post poświęcić koledze boleń30 a w szczególności jego farbom.Niestety nie mogę działać na całego bo dalej tylko na jedno oko,wypompowali mi olej a teraz mam w oku gaz,nic na nie widzę i nie wiem czy coś się zmieni w najbliższym czasie....Jakiś czas temu zbierałem się do aero i nadejszła wiekopomna chwila,wszystko skompletowane zostało zamówić farby.Wiedziony wcześniejszymi informacjami i śledziwszy temat na bieżąco wybrałem zakupy farb u kolegi Rudiego.Lecz mym oczom ukazał się jeszcze jeden kolega którego wszyscy mocno zachwalali towar,spróbowałem i...Bolen30.Meeega wrazenia.Farby wodne konsystencja jak woda,nic nie zapycha aero,czyszczenie bardzo łatwe i przyjemne,kolega wogle rakiete z towarem wysłał chyba szybciej niż miał kase na koncie,dostałem gratisowe kolorki i pełną skrzynkę listów z instruktarzem co i jak..Ogólnie 10/10 jest to dopiero mój debiut z aero a poniżej to tylko półprodukty jak oczy pozwola będę rozwijał temat...dodam tylko że kolega rudi jest niepoważny i na razie minął miesiąc i nie mam ani kasy ani farb ani wiadomości ,poczekam jeszcze z wzniesieniem alarmu,może święta jeszcze u niego trwają.pozdrawiam wszystkich. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Najwazniejsze by klient był zadowolony.Musze wkoncu ogarnac chwile czasu i uporzadkowac stan i przejrzystosc na jednym zdjeciu paru kolorów by smartfon dobre i wyrazne zdjecie zrobił.Plan jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Najlepiej jest chyba zakupić po 100 ml każdego,opisać sonie numerami ,spróbować w realu na wobkach a potem uzupełniać sobie wybrane kolory,ja bynajmniej tak zrobię....w żabce kupuję soczek ze świeżych owoców pod nazwą wycisk,idealne buteleczki po 250 ml a i na zdrówko wychodzi... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 No ja tez to mam tak spakowane tylko do1,5litra a te wieksze zapasy musze upłynnic by zlac do mniejszych1,5lutra bo zbyt duzo miejsca zajmuje.Tylko niewiem czy te mniejsze butelki maja wyjatkowo szczelna butelke bo z czasem moze je troszku wciagnac ,,zassac"do srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 (edytowane) Czas pomału wracać do życia,rokowania sa dobre ,jeszcze trochę walki i czas wychodzić na prostą,nazbierało się farb od Wojtka i trzeba coś z nimi robić ,niebawem efekty,pozdrawiam załoge... Edytowane 8 Lutego 2021 przez calvuss 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 No nic nadszedł czas aby pochwalić się moimi skromnymi pracami,oczy dały mi szansę i musiałem ją wykorzystać.Każdy kto zna moje wcześniejsze prace namawiał mnie do tego abym wziął w rączki aerograf,wstrzymywałem się z tym dość długo bo r5adziłem sobie jakoś bez niego a i rybki to doceniły.Nadszedł jednak moment kiedy spróbowałem,powiem szczerze że zafascynował mnie mocno ale już dzisiaj wiem że moje woblery zawsze będą pomalowane łączonymi stylami tzn aero +gąbka,palec,pędzel itd zresztą ocenią to jak zwykle ryby,...łamaniec ma 7 cm,jest w 100 procentach pomalowany farbami kolegi boleń30 za co jeszcze raz mu bardzo dziękuję zmieniły mój kolorowy świat... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Pokaz wiecej bo wiem ze sa schowane po katach.Niebadż tak skromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 ......... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 ........... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 ........... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Dozujesz te zdjęcia jak w dobrym thrillerze Fajne łamańce a kolorystyka jeszcze fajniejsza. Masz widać sporą fantazję, czad... ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Bo fantazja jest od tego aby bawić się na całego....pomęczę jeszcze kilka i obiecuje niedługo zmienić klimat. .. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Widac ze twórczosc i styl wedle fantazji najwazniejsze ze rybku tego jeszcze nieopatrzyły sobie i beda grysc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Fantazja fantazją ale twoje farby Wojtek zaoszczędziły mi problemów z aero typu zapychanie się..utrudnione czyszczenie itd...to moje pierwsze prace z aero a nie spotkałem żadnych przeszkód jak dotąd...tak więc pewnie też douuuużo zależy od farby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Mysle ze sprawny malacz i problemy techniczne pokona,ale napewno lepiej idzie bez takich incydentów.Czas stracony na wyeliminowanie problemów jest na wage kolejnego wymalowanego wobka,a tu tasma stop.Ale wobki do łowienia na juz, wrzuc jakis film z praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Filmik z praca jest 3 strony wcześniej choć tamte były pływające a te są tonące ,może sklecę coś z pracą ale niestety wannowa tylko narazie............... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 20 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Nie chcę już was zanudzać,więc ostatni z tej serii...choć jest jeszcze kilka i końcowe foto poglądowe rozmiarowo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Zanudzać...? Po to tu wchodzę żeby zobaczyć jakie fajne przynęty powstają u Ciebie i innych twórców przynęt. Zachwycić się, zainspirować, podpatrzeć, załapać motywację... Zanudzać... wolne żarty... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 O zadnym zanudzaniu niema tu mowy poprostu robisz prawdziwe niepowtarzalne hand made,które uczy młodych adeptów a starzy tez moze cos podpatrza i przeleja na swoje cuda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 ...przekonaliście mnie ,bardzo się ciesze że się podoba jak to mówią ...tylko wariat zrozumie wariata..no to cyk kwasna pomarańcza na niedziele :lol:...... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Widać radochę w Twojej twórczości, bawisz się tym. Post # 312, przepiękne malowanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi