calvuss Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Oo nie mam pytań , piękne owady! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Papuga w akcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Fajne robactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Fajne te żuczki.Musimy się kiedyś umówić na wspólne łowy kleniowe,bo z chęcią bym zobaczył je na żywo i podejrzewam,że moim kleniom też by się spodobały.A jak z ich lotnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Twoją rzeczkę na pewno przelecą Lotność nie mniejsza niż większa bromba,jestem przeciwnikiem mikrusków wielkości połówki paznokcia,koledzy mówią że moje żuki to kotlety niech mówią co chcą duże kluski lubią dobrze zjeść ,czasami raz dziennie ale konkretnie,przychodzi magiczna godzina gdzie cały dzień nic nie chciało zassać i kotlet wtedy rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 To jak mówisz,że moją rzeczkę przelecą,to zabieraj ze sobą pudełko i przyjeżdżaj do mnie.Sprawdzimy Ja też nie przepadam za mikrusami,lubię jak taki żuczek mocno chlupnie o wodę.I klenie też to lubią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Tak sobie wymyśliłem papuga jerk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Tak mi się mrówa jednego kolegi podoba że musiałem zrobić sobie "temat zastępczy" ..zbytnio nie wiedziałem gdzie umieścić obciążenie i ile, dlatego wszystko na pałę ale niedługo testy ,woda czeka.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Niestety 4 warstwy końcowe to po pierwszym kontakcie z paszczą okazało się za mało a może dobrze nie stwardniał bo po ostatniej warstwie domaluxu na drugi dzień od razu ogień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Lakier (dotyczy to również żywic) pełną wytrzymałość osiąga dopiero po kilku dniach. Ryzyko uszkodzeń "na następny dzień" jest znaczne. Nie tylko przy szczupakach czy sandaczach, ale też przy kontaktach przynęty z podwodnymi przeszkodami, a nawet przy przenoszeniu przynęt w pudełku (obijanie się o inne, zaopatrzone przecież w kotwiczki przynęty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Tak chyba masz rację bo wcześniejsze wobki też miały 4 warstwy i po dłuższym odpoczynku nie było takich sytuacji ale może to bibuła którą to okleiłem tego jerka wessała więcej w siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Pierwsze zabawy z oklejakami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Lipa pływająca a z czeburaszką tonąca Edytowane 4 Października 2016 przez calvuss 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Nowe zabawki na 2017 rok, kluski będą zasysać .......czy te oczy mogą kłamać ? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Dobra robota ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Dzisiaj niestety dostałem od pani ultimatum,że albo posprzątam po ludzku jakoś swój kącik albo wypad z kuchni.Wie ktoś może jak przekonać kobietę że aby robić wobki to mój kącik jest właśnie idealnie poukładany? Ona mi nie wierzy że poliuretan ,spraje i szpachla nie śmierdzą,nie wiem jak ją przekonać Edytowane 7 Stycznia 2017 przez calvuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) zmień kuchnię na jakiś inny warsztat... bo domyślam się, że kobiety raczej nie bardzo Edytowane 7 Stycznia 2017 przez GoLoManoLo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Pokaż jej mój kącik jest w wątku na 2 stronie-to jest spiżarnia, setki farbek, pyłków,żywic i lakierów a zapach jest taki sam jak przy malowaniu paznokci więc nie widzę nic złego w tych oparach .Do tego jeszcze zauważyłem że Masz wszystko w pudełkach czyli jest wysprzątane na max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 heheee wiesz na początku był tylko blat,póżniej szafka górna ,teraz padło hasło o szafkę dolną i to chyba zaważyło bo padły słowa ...jutro może te twoje robale w lodówce będziesz trzymał ?!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Haha szkoda że nie napomniała o piekarniku albo mikrofali bo to już by było w pełni do wykorzystania,A tak na marginesie to ja w lodówce trzymam kleje by nie zeschły zbyt szybko od temperatury pokojowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 A ja w piekarniku maluje pilkery farbą proszkową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 ...lipa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi