Skocz do zawartości

calvuss-kleniowe zabawki

calvuss

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Twoją rzeczkę na pewno przelecą :D Lotność nie mniejsza niż większa bromba,jestem przeciwnikiem mikrusków wielkości połówki paznokcia,koledzy mówią że moje żuki to kotlety :D niech mówią co chcą duże kluski lubią dobrze zjeść ,czasami raz dziennie ale konkretnie,przychodzi magiczna godzina gdzie cały dzień nic nie chciało zassać i kotlet wtedy rządzi :D

Lakier (dotyczy to również żywic) pełną wytrzymałość osiąga dopiero po kilku dniach. Ryzyko uszkodzeń "na następny dzień" jest znaczne. Nie tylko przy szczupakach czy sandaczach, ale też przy kontaktach przynęty z podwodnymi przeszkodami, a nawet przy przenoszeniu przynęt w pudełku (obijanie się o inne, zaopatrzone przecież w kotwiczki przynęty).

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Dzisiaj niestety dostałem od pani ultimatum,że albo posprzątam po ludzku jakoś swój kącik albo wypad z kuchni.Wie ktoś może jak przekonać kobietę że aby robić wobki to mój kącik  jest właśnie idealnie poukładany? Ona mi nie wierzy że poliuretan ,spraje i szpachla nie śmierdzą,nie wiem jak ją przekonać :lol:

post-58608-0-18232300-1483808628_thumb.jpg

post-58608-0-65192800-1483808650_thumb.jpg

post-58608-0-77124600-1483809155_thumb.jpg

Edytowane przez calvuss

Pokaż jej mój kącik jest w wątku na 2 stronie-to jest spiżarnia, setki farbek, pyłków,żywic i lakierów a zapach jest taki sam jak przy malowaniu paznokci więc nie widzę nic złego w tych oparach :P .Do tego jeszcze zauważyłem że Masz wszystko w pudełkach czyli jest wysprzątane na max ;)

• 3 tygodnie później...