calvuss Opublikowano 3 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 tęczowo.........tak już kolorystycznie pod wobek trociowy który powstaje,taki trochę większy brat strzebli..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 8 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Tygrys......... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 No i taki kierunek szanuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Na warsztacie nowe klimaty trociowo szczupakowe w rozrodzie,,,będzie dyskoteka a tymczasem Obelix......... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 11 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Krump...i zdjęcie zadowolonego łowcy bezcenne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 no ten już kotwiczkę przygiął ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Wciąż biegnę i biegnę dobrze mi z tym Nic co biegnące nie jest mi obce Biegnę więc jestem lecz nie wiem kim Biegnę choć czasem brakuje mi sił Dokąd biegnę dokąd biegnę Nie wie nikt nie wie nikt .......oddałbym duszę za TSA z tamtych lat... Biegacz czerwony 3,5 cm 3 gr ....... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 .....i zielony miał garniturek......... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 złoto musi być...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 6 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Disco robaczki lub róż majtkowy jak kto woli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 10 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Szszszszszsz... Szurał Szermierz po szuwarach szwego szczęścia szukam szczerze szczuję klenie szwym powabem szczuje, szczuję .... ...On się szczerzy szybszym mykiem szurne szerzej nie wytrzymał ...już mnie bierze .... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 14 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 To było juz ciężkie popołudnie, któraś tam godzina intensywnego przedzierania się przez bangladesz, ileś tam czasu nabiał moczył się w rzece brodząc wśród traw i kamieni ,poprzednia nocka spędzona samotnie w lesie przyniosła sny o wielkich kleniach choć krótki czas spania w aucie nie powodował komfortu wypoczętego umysłu... Byłem już po prostu padnięty, oko tez już bolało mnie mocniej... przysiadłem... mówię sobie pauza choć kilka minut, łyk wody ,kanapka itd... ale nie ...nie dane mi było ...na wodzie zobaczyłem mały krąg a w uszach zagrała ukochana melodia...Cmok,Cmokkkkk... poderwałem się od strzała jakbym dopiero co zaczynał, otwieram pudełko z nartnikami ,,zielony był najbliżej, aż pcha się na agrafkę.... rzut ,plusk...nic.....jedno szarpniecie szczytówką spowodowało że robal lekko sliznął się na tafli..... BUUUUUMMMMM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 21 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 No otarłem się o życióweczkę choć przyznam że karczycho to ta bestia miała chyba największe jakie widziałem....oczywiście na swojaka...kotlet... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 26 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 ...bez czarnego ,złota i zieleni ..nie wyobrazam sobie kleni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 biegacz...biegacz...biegacz...... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 (edytowane) ... Edytowane 4 Sierpnia 2023 przez gringo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Gringo podsyła fotkę .....bolas skasował nartnika...gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 .... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 No myslałem że już nie ogarnę w tym sezonie ale jednak udało się...Kotlet 3.5 cm waga 45 gr....looootnoooooośśśść...... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 45gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 ...tak ,tak gucio....podkręćmy tą nudę bo wkradła się literówka te już duuuużo lżejsze 4.5 gr...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Jasna sprawa, że to było żartobliwe. Swoją drogą 4,5g to i tak bardzo dużo w przypadku owada. Nic już nie będę podkręcał, miłego strugania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Tak masz rację, 4.5 gr to raczej max w przynęcie 3,5 cm, kombinowałem jeszcze bardziej z dociążeniem ale nie wyszło to na dobre, zmieniło pracę a lotność wcale nie była większa.Ta przynęta pozwala mi już sięgnąć tam gdzie brakowało mi zawsze kawałka ,,,więc nic już przy niej nie grzebię..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 jeszcze chwilkę za nimi podrepce.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi