calvuss Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ładnie się prezentują,kluchy będą wciągać bez zająknięcia A jak mogę zapytać z czego Kolega robi nóżki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Robale mega, ten pierwszy na tej stronie wygląda jak żywy. Odnośnie kącika do pracy wynieś lodówkę do łazienki -będzie miejsce na jeszcze jedną szafkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 A jak mogę zapytać z czego Kolega robi nóżki ?Pewnie że możesz ,rozejrzyj się w łazience,kuchni...tam masa odnóży moje akurat wykonuję z tego ...te zielone to szczota do zamiatania podwórza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Lolo tylko pamiętaj żeby jedną chociaż żonie zostawić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Mojej żonie jak by się z dziesięć straciło na raz to i tak by się nie zorientowała tyle tego ma Ale co do samych nóżek to czy one nie są za twarde i podskubująca ryba się nie ukuje Na mojej wodzie duży jaź często skubie robaczka kilka razy zanim go zasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 W tym akurat kotwiczka jest daleko od odnóży i zasysająca rybka pewnie najpierw zassa kotwice bo myśli że to też odnóża.W wobkach gdzie kotwa jest bezpośrednio w odnóżach problemu też nie zauważyłem ,wybieram też te chudsze szpileczki ,wiadomo że grubasy z dużych szczot się nie nadają.Robię też z żyłeczki 0,40,cienkich drucików itp .Ogólnie to oczy latają dookoła głowy i wypatrują czegoś nowego zupełnie jak u klenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Bardzo dobrą alternatywą są włosy ze zwykłej miotły kuchennej (zazwyczaj czarne).Cieńskie, dość elastyczne i przede wszystkim wytrzymałe. Osobiście stosuję już kilka ładnych lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 A standardowe gumeczki?Wydaje mi się ,że większość "owado- strugaczy" je stosuje.@Pride ja patent ze szczotką stosuję do nitowania oczek w gumach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Lipa 4 cm na letnich i zimowych oponach (łapki) Edytowane 5 Lutego 2017 przez calvuss 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Widzę że żona ma znowu jedną szczotkę mniej Ale robal pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Lipa 4 cm pływające 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 ...dalsze kolorki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Fajne robale[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Konkretna robota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 ..wariactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Bez pokrywy lakierniczej na razie,lipa oklejona amelinium,myślę ,myślę ...i na pewno coś wymyślę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Niezbędne elementy do złożenia tych klocków to:Kawałek gałązki lipy,drut stalowy 0,6,szpachla ,capon,podkład biały śnieżka nitro,nożyk,pilnik ,papier ścierny,do malowania gąbka zmywakowa,pędzel mały ,farbki akrylowe,,flamaster uni pin i hartz lack+trochę wolnego czasu .i jedziemy... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 U-96 Das Boot prototyp na moje głębsze kluski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Kleń złowiony na żuczka wykonanego przez Piotra.Dostałem go jakieś dwa tygodnie temu i już parę kleni złowił w tym tego jednego 48cm.Wyjąłem go z pudełka i bodajże w trzecim rzucie trafiłem tego klenia.Kawał dobrej roboty.Widać,że Piotr wkłada w swoje wobki dużo pracy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Dzięki Tomek,foto z łowcą bezcenne...a tymczasem.... Raz do Żukaktoś zapukałWitam pięknieŻuka szukamŻuk ja jestem-odpasionyA pan kto?Nieprzedstawiony?chluuuupwtem pojawił się wielki cieńNo i żuczka zassał Kleń......ot ,cała historyja! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Haha opis wymiata ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi