calvuss Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Pierwszy dzień lata? Edytowane 25 Czerwca 2017 przez calvuss 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 3,5 cm 4-5 gr lipa spływają po powierzchni na powrocie penetrują różne dziury 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Sporo wazy jak na 3,5 cm i to plywaka. Ładne te wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Sporo waży bo musi przelecieć niemały kawałek zanim spadnie kleniowi na łepetyne dość pękaty korpus ,szpachla w bebzunie i kotwica powodują to że udało mi się dobrać obciążenie w ten sposób że tylko grzbiecik wystaje na lustrze a reszta jest cała widoczna dla ryby ,gdy tylko napinam żyłeczkę od razu nurkuje,stery specjalnie dałem pod lekkim kątem aby nie smużył na powrocieNauczyłem się już jednego,selektywna przynęta skusi nieraz przez cały dzień jedną fajną rybę a mikrus który nie doleci do połowy rzeczki i skusi nawet 100 rybek które mnie nie satysfakcjonują rozmiarem,przegrywa już na starcie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Niestety w pływakach okazał się za mały ster,w szybszym nurcie wogle nie chciały pracować i wywalało je na brzuch,a nawet wpadały w korkociąg.Wymiana steru na większy i wszystkie wobki pięknie trzymają się nurtu.Podczas testów na Wiśle miałem nieprawdopodobną sytuację,mianowicie wali mi kleń na nowe PB na pewno 55+,pokazuje się na powierzchni ,ach ta czerwona płetwa ...i spada niestety.Te klenie to robią człowieka w jajo :Dpojedziesz na caly dzień ,duże nie wspólpracują ,pojedziesz na 2 godzinki wobki ustawić wychodzi ci życiówka....ważne że pływak smakował,jeszcze będzie okazja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Wiedziałem ze klenie lubią moje żuczki ale żeby aż tak nie chciał nam oddać za żadne skarby 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Pięknie zazssany[emoji1] Miałem na wiosne podobną sytuację i gdyby nie kotwicę bez zadziorów byłoby krucho[emoji14] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ale wciągnął chodźby przez miesiąc pościł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 4,5 cm,na podwoziu dwie kotwiczki... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Bardzo ładnie się prezentuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 4,5 cm,na podwoziu dwie kotwiczki...20170828_104834.jpg20170828_135028.jpgŚwietny koleżka [emoji6][emoji684] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Z racji tego że większość moich killerów rozdałem kolegom albo zabrały je klenie musiałem zasiąść do nowego tematu.I tak oto powstał pływak ale tym razem 2,5 cm.Trochę mniejszy brat wersji 3,5,lżejszy i smuklejszy.Wszystkie pływające,super trzymają się nurtu .Oto one... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Ładniutki Piter...Z chęcią bym go zawiesił na agrafce.Jak sam mi mówiłeś,nieraz te mniejsze okazują się skuteczniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 ...i jeszcze taka fotka poglądowa 2,5 i 3,5 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Założysz,założysz Tomek,to tylko kwestia czasu,na razie zrobiłem sprawdzone kolory ale następne będą chyba bardziej ekstremalne kolorystycznie,coś czego nasze kluski jeszcze nie widziały,może akurat zrobi to różnice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 26 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 No i przyszedł tez czas na mnie aby spróbować zabawy z chemią na warsztacie I tutaj bardzo pragnę podziękować koledze Łysemu za poradę startową. W odmętach mego zakątka powstał mój pierwszy seryjny wobler z żywicy..Korpus mierzy całe 8 cm ,waga pierwszych pięciu egzemplarzy różni się między 12 a 14 gramami,spowodowane jest to tym że są to testowe prototypy i ołów rozłożony jest w różnych miejscach ale waga ostateczna to prawdopodobnie 13 gram razem z kotwicami.Malowanie to tylko i wyłącznie moja fantazja,stelaż po całości.Próby wannowe pomyślne ale ustawka nad woda przed nimi,niedługo filmik z pracą na razie paleta kolorystyczna....... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Robaczki piękne woblery takrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Także i mi się podobają. Robale mega, piękna robota Piotrze.A do tego jeszcze łowią, co nie raz udowodniłeś fotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi