calvuss Opublikowano 27 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Dzięki Cyprys sam byłem zdziwiony że moje żuczki kluski zasysają tak chętnie ,jak zwykle ryby weryfikują wszystko .To co podoba się człowiekowi nie musi podobać się rybom i na odwrót Tymczasem próby ,szukanie kombinacje,tym razem tzw"szmaciarz" okleiłem na szybko ale muszę przyznać że ta opcja podoba mi się chyba najbardziej... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 (edytowane) Nie wytrzymałem już dłużej i dzisiaj po pracy wyskoczyłem na pierwsze wodne testy moich nowych wynalazków,jestem meega zadowolony...A z resztą zobaczcie sami 87 cm po pięknych świecach odpływa ....Calvus Pero rozdziewiczony Edytowane 28 Października 2017 przez calvuss 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Teraz zobaczyłem co zrobił z tylną kotwicą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Musisz wymienić na mocniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Po ostatniej morderczej ustawce w meega pochmurny,ciemny dzień pomyślałem o bardziej jaskrawym kolorze ,seledyn w mojej wodzie to bardzo skuteczny kolor więc postanowiłem poeksperymentować...przed nimi jeszcze stery ,malowanie to spraye,gąbka ,pędzle ... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Łokuń 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Kurde ,chyba stworzyłem szczupakowego killera ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Pomarańczowa kontrolka mi się zapaliła 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Te kolorki wydają mi się bardzo inspirujące, ciekawa zabawa z kolorami, aby tak dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 No nic pomęczę was jeszcze ostatni raz ,tym razem oklejaki na szczupaki,kurde tyle mam wizji na malowanie że nie ogarniam... ..dostana stery i listopad i grudzień będzie dla nas.Ale zaraz nowy rok ,styczeń ...siadam do pstrągowego 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 ...no i powstał zarys pstrągowego po mojemu.Duuuuużo testów wannowych z różnym obciążeniem ,stery pod różnymi kątami,prawie znalazłem to czego szukałem ale to prąd rzeczki zweryfikuje.Rozmiar 7 cm ,waga 5 gr,delikatna łuseczka ,na razie 3 pierwsze sztukasy ale niedługo nowe szaty,bardziej naturalne. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Ładnie się prezentują, stery widzę, że są bardzo duże w stosunku do woblera. Ciekaw jestem jak będą się zachowywać w nurcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Nie jest to konstrukcja ostateczna.stery właśnie chcę w różnych odległościach i pod różnym kątem od oczka prowadzącego zainstalować i wtedy dopiero nad wodą ustawić i wybrać najlepszy wariant. Do ostatecznego efektu jeszcze trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Piotrze, przyszła i Twoja kolej. Otrzymałeś nowy status. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Dziękuję.Miło jest być wśród swoich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Fajne te Twoje pstrągóweczki Piter...Będziemy musieli je wspólnie sprawdzić nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 A szczupaki mają bal... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zbliża się sezon podlodowy dużymi krokami,musiałem coś pomyśleć o okoniowych przysmakach,szczegóły wkrótce... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Kalendarzowa zima już jest a z lodem jak zawsze...różnie to bywa.Nie mniej jednak przygotować się trzeba tak więc powstał mały pomysł na duuuuże okonie Rybka mierzy sobie 5 cm i waży w zależności od malowania lub oklejenia 4 i 5 gram.a i może oczojeb pobudzi agresje w bardziej niemrawe dni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi