Skocz do zawartości

calvuss-kleniowe zabawki

calvuss

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie po dłuższym rozbracie spowodowanym przeprowadzką do nowego m,czas leciał a ja niestety mogłem tylko zająć się pracą.Powoli jednak buduję swój warsztat i niedługo wrócę do żywych,...nie powiem boli to że człowiek myśli cały czas o wobkach a nie może wykonać żadnego ruchu...no cóż już niedługo sobie odbiję a warsztacik dopasuję idealnie ,tymczasem chciałbym się pochwalić moim nowym pb mianowicie kleksik 53 strzelił na mojego największego pływaka,złowiłem tego poranka 7 sztuk w 3 godziny wszystkie między 46 a 53 i wszystkie na moje cukierki :P

Oto on w karczychu gołota by pozazdrościł...

post-58608-0-32992200-1531419615_thumb.jpg

• Like 9

• 7 miesięcy temu...

Witam kolegów po dłuższym rozbracie...Niestety przeprowadzka ,nowe otoczenie i różne życiowe perturbacje nie pozwoliły mi przez jakiś czas rozwijać pasji ale teraz to już za mną.Nowy kącik ,nowe wizje i wreszcie czas spędzony w "kantorku" to magia i esensja naszego hobby.Jeszcze trochę różnych rzeczy do dogrania ale już mogę poczuć magię lurebuldingu i o to chodzi,Pomalutku będę prowadził wątek i tak jak do tej pory wizja trzech ryb: kleń,pstrąg,szczupak....pzdr

post-58608-0-66401600-1550941169_thumb.jpg

• Like 1

Janusz....zawsze lepiej się witać niż żegnać :)

Nowy projekt na starym podwoziu tzn 'Kotlet" w odpowiednich rozmiarach mianowicie 3,5 cm i wagowo 4,5 grama.Te wymiary dały mi największe klenie i na nich będę skupiał uwagę,nowe malowania ,różne odnóża będzie mieszanie kolorków...Lotność to bardzo ważny punkt i okapinke ciężej niż ostatnio pozwoliłem sobie poeksperymentować...

post-58608-0-31935800-1551125402_thumb.jpg

post-58608-0-35245000-1551125420_thumb.jpg

post-58608-0-93403200-1551125431_thumb.jpg

• Like 11

Schodzą,schodzą chciałem takie aby spływały na powierzchni z nurtem a na powrocie całe były pod lustrem ,kleń lubi przyglądać się kąskowi zanim łupnie i będzie go widział całego a nie tylko podwozie.Jeszcze nie były nad rzeką, na razie testy wannowe ale obiecująco to wygląda ...

post-58608-0-55701000-1551375887_thumb.jpg

• Like 5