calvuss Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Witam serdecznie po dłuższym rozbracie spowodowanym przeprowadzką do nowego m,czas leciał a ja niestety mogłem tylko zająć się pracą.Powoli jednak buduję swój warsztat i niedługo wrócę do żywych,...nie powiem boli to że człowiek myśli cały czas o wobkach a nie może wykonać żadnego ruchu...no cóż już niedługo sobie odbiję a warsztacik dopasuję idealnie ,tymczasem chciałbym się pochwalić moim nowym pb mianowicie kleksik 53 strzelił na mojego największego pływaka,złowiłem tego poranka 7 sztuk w 3 godziny wszystkie między 46 a 53 i wszystkie na moje cukierki Oto on w karczychu gołota by pozazdrościł... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Witam kolegów po dłuższym rozbracie...Niestety przeprowadzka ,nowe otoczenie i różne życiowe perturbacje nie pozwoliły mi przez jakiś czas rozwijać pasji ale teraz to już za mną.Nowy kącik ,nowe wizje i wreszcie czas spędzony w "kantorku" to magia i esensja naszego hobby.Jeszcze trochę różnych rzeczy do dogrania ale już mogę poczuć magię lurebuldingu i o to chodzi,Pomalutku będę prowadził wątek i tak jak do tej pory wizja trzech ryb: kleń,pstrąg,szczupak....pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Witam serdecznie po dłuższym rozbracie (...) Witam kolegów po dłuższym rozbracie...(...)Przestań witać, zacznij strugać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Janusz....zawsze lepiej się witać niż żegnać Nowy projekt na starym podwoziu tzn 'Kotlet" w odpowiednich rozmiarach mianowicie 3,5 cm i wagowo 4,5 grama.Te wymiary dały mi największe klenie i na nich będę skupiał uwagę,nowe malowania ,różne odnóża będzie mieszanie kolorków...Lotność to bardzo ważny punkt i okapinke ciężej niż ostatnio pozwoliłem sobie poeksperymentować... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Te, żuczki to typowe smużaki, czy może schodzą parę centymetrów pod powierzchnię wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Schodzą,schodzą chciałem takie aby spływały na powierzchni z nurtem a na powrocie całe były pod lustrem ,kleń lubi przyglądać się kąskowi zanim łupnie i będzie go widział całego a nie tylko podwozie.Jeszcze nie były nad rzeką, na razie testy wannowe ale obiecująco to wygląda ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 https://www.youtube.com/watch?v=MY6DMYTAH5E 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Edytowane 14 Marca 2019 przez calvuss 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Taki wiosenny kolorek, super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Kończy mi się Distal a w mojej okolicy nie było akurat dostępu do niego,zakupiłem jednak taki,parametry te same ,czas itd podobny ,podwójny wyciskacz który idealnie podaje dwa składniki do mieszania,kleił ktoś może na niego stery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) Używam tego kleju od około dwóch lat i nie miałem z nim problemów. Na plus to, że nie żółknie z upływem czasu tak jak distal rapid, no i faktycznie wygodniej się go aplikuje . Edytowane 20 Marca 2019 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Dzięki Piotr,no jak w twoich wyrobach klej siedzi od dwóch lat to na pewno sprawdzanie dodatkowe nie jest mu potrzebne,na razie u mnie też zastąpi miejsce distala , 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 ..stery-sderyyyyy,nawet "pani" się wciąga.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi