calvuss Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Czarnuch po lifcie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Po troszku,po troszku ...ale jeszcze w proszku... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Nieśmiało bo nieśmiało ale ugryzłem trochę temat który korcił mnie od jakiegoś już czasu,oglądałem porady naszych mistrzów,czytałem ,podziwiałem,zazdrościłem i wreszcie się odważyłem.Moje pierwsze 5 sztuk,z cienkiej na razie blaszki ,waga pokazała 2,5 grama z kotwiczką nr 10,mam nadzieję że rozwinę kiedyś żagle w tym temacie.Na obecnym etapie wygląda to tak... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 No musze przyznać że jak kolega Jacek wcisnął "lubię to" to wiara urosła heeee.dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 ...w wiślanych odmętach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Sporo rozumiem, ale tego tytułu - nie mogę... Przez "ch"? Toż to nie męskie przyrodzenie, a wahadłówka! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Nie weszło mi ą bo miało być wąchadło ???? miało być trochę z humorem a wyszło z babolem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez calvuss 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Drogi kelnerze mógłby pan zawołać kucharzachciałbym osobiście poznać przepis na ten sos-a co? tak panu smakuje?Nie! Szukam dobrego kleju do tapet ..........ale za to kotlet wymiata. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Kiedy przyjaciele mówią ci :Obiecałeś wobki szczupakowe Piter.kiedy będą?Ano robią się panie testy testy testy,Będą nazywały się 999 od wagi pierwszego egzemlarza aby najmniejsze rybki jakie na niego się połakomią miały co najmniej 1000mm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 8 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 ............... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 ......... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 10 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 (edytowane) .... Edytowane 10 Września 2019 przez calvuss 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 11 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Zmieniam nazwę na 993 niestety zabrakło 7 centów do meterka ale też było zaje.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 30 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Ale się stęskniłem za kliknięciem lubię to od ...woblery z Bielska...za poradami,za ripostami,za śmiechem ,za drutem.....Janusz trzymam kciuki,Wracaj prędko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 zabawa,zabawa ....7 gr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 13 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Wciąga ,nie da się ukryć ..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 ............ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 11 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 No nic.dalsze moje emocje blaszane.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 ......... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 No nie powiem koledzy JH i PW rozbujali moją fantazję w temacie.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi