Skocz do zawartości
  • 0

Cover,którego ponoć nie ma,a będzie jeszcze wiekszy.

esox1972

Pytanie

Witam Kolegów

W związku z zbliżającym się terminem ogarnięcia tematu pytań kilka o sugestie dotyczące następujących rzeczy co do covera 8-12".

1.Jaki kolor koledzy by sugerowali : czarny,ciemnozielony,granatowy,czy taki jak tu zamieściłem na zdjęciu mojego oryginału "wojskowy brąz",

ewentualnie dwa,żeby był wybór?

2.Czy drukować jakąś nazwę bądź grafikę(haft nie wchodzi w grę ,bo będzie cieknąć woda),czy lepsze bez i każdy sobie upiększa we własnym zakresie ?

3.Co do zasilania, standardowa obudowa na 2x7ah,według mnie to już za mało przy 8 do 12 cali w kolorze,dodatkowo będzie pływać w coverze,

trzeba wypełniać styrodurem.Szukam czegoś większego co pomieści 3x7ah lub jeden większy,może macie jakiś pomysł co do użycia gotowej obudowy,

ale z tego co patrzyłem wymiary ni jak się mają do wielkości akumulatorów.

Dla przypomnienia zdjęcia covera,żeby było odniesienie do pytania o wybór koloru.

Produkt będzie "made in Poland".

post-56089-0-68259900-1467076553_thumb.jpg

post-56089-0-96967700-1467076569_thumb.jpg

post-56089-0-68460600-1467076686_thumb.jpg

• Like 3

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Panowie! Czapki z głów!

Jestem zaskoczony profesjonalizmem z jakim się spotkałem zamawiając "Cover, którego ponoć nie ma, a będzie jeszcze większy".

W skrócie - zaskakująco krótki czas realizacji zamówienia, jakość zastosowanych materiałów, przystępna cena. Po prostu mistrzostwo świata i okolic.

Nie wiem jeszcze co jest kolejnym projektem twórcy (gdzieś wspominał, że ma jakiś pomysł), wiem natomiast, że już jestem wstępnie zainteresowany.

Dziękuję za poświęcony czas, za realizację projektu i za włożony ogrom pracy.

Przy okazji. Jeśli nie jest to tajemnicą, pochwal się co planujesz.

• Like 2

• 0

Właśnie odebrałem (chyba jako drugi)  BigCover  od Piotrka :)   Jakość użytych materiałów jak i wykonanie na najwyższym poziomie, skrzynka na akumulator w którym mieści się bez problemu standartowa 18-ka(wiem że w tych rozmiarach można dostać 20 lub 21Ah), okablowanie pod ładowarkę i aku i ciekawy patęcik do utrzymania baterii w miejscu, wszytko świetnie przemyślane :)  Dziękuję Piotrek za spotkanie i czekam na kolejną "nowość" w Twojej ofercie, którą pewnie także jako drugi odbiorę :) Pozdro.

• Like 2

• 0

Dzięki Tadeusz,za dobre słowo,starałem się,ale jakby co to mam jeszcze ten prototyp pierwszy co pokazywałem 41cm szerokości to i tą twoją 12-ę przyjmie.

Wiesz, ja akurat potrzebowałem na 10". 12" i 1198 są na stałe zamontowane na łodzi; 10 jest taka mobilna, raz na łodzi raz do covera. Mam do niej podwójny uchwyt i dodatkowy przetwornik. Kiedy nie potrzebuję do karpiowania na ponton w coverze to jest dla kolegi na łodzi :)

• 0

Jestem kolejnym szczęśliwy posiadaczem "Cover,którego ponoć nie ma,a będzie jeszcze większy" co tu dużo pisać projektowany dla wędkarzy przez wędkarzy więc łatwo się domyśleć, że jest to przemyślany i funkcjonalny cover dla naszych echosond. B)

Jakość wykonania szwów, brak jakiś prujących się nitek, przyoszczędzenia na jakości ! jeśli chodzi o wykonanie - nie mam się do czego przyczepić :)

no i świetna jest moim zdaniem miarka do ryb :D :D :D :D  żeby jeszcze było tylko co mierzyć :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

no i to co jest w tym coverze najważniejsze jest PL !!!

• 0

Dzisiaj dotarł do mnie BigCover od kolegi z portalu. Jedynie co mogę zrobić to tylko  potwierdzić pozytywne opinie

które wcześniej o Nim czytałem  i podziękować za promocyjną cenę na którą się jeszcze 

załapałem oraz za szybką realizację tranzakcji. Również zyczę powodzenia w realizacji planów sprzedaży tego Covera.

Oby jak najwięcej tego typu ludzi w śród wędkarzy.

• Like 1