esox1972 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam KolegówW związku z zbliżającym się terminem ogarnięcia tematu pytań kilka o sugestie dotyczące następujących rzeczy co do covera 8-12".1.Jaki kolor koledzy by sugerowali : czarny,ciemnozielony,granatowy,czy taki jak tu zamieściłem na zdjęciu mojego oryginału "wojskowy brąz",ewentualnie dwa,żeby był wybór?2.Czy drukować jakąś nazwę bądź grafikę(haft nie wchodzi w grę ,bo będzie cieknąć woda),czy lepsze bez i każdy sobie upiększa we własnym zakresie ?3.Co do zasilania, standardowa obudowa na 2x7ah,według mnie to już za mało przy 8 do 12 cali w kolorze,dodatkowo będzie pływać w coverze,trzeba wypełniać styrodurem.Szukam czegoś większego co pomieści 3x7ah lub jeden większy,może macie jakiś pomysł co do użycia gotowej obudowy,ale z tego co patrzyłem wymiary ni jak się mają do wielkości akumulatorów.Dla przypomnienia zdjęcia covera,żeby było odniesienie do pytania o wybór koloru.Produkt będzie "made in Poland". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StCroix Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Panowie! Czapki z głów!Jestem zaskoczony profesjonalizmem z jakim się spotkałem zamawiając "Cover, którego ponoć nie ma, a będzie jeszcze większy".W skrócie - zaskakująco krótki czas realizacji zamówienia, jakość zastosowanych materiałów, przystępna cena. Po prostu mistrzostwo świata i okolic.Nie wiem jeszcze co jest kolejnym projektem twórcy (gdzieś wspominał, że ma jakiś pomysł), wiem natomiast, że już jestem wstępnie zainteresowany.Dziękuję za poświęcony czas, za realizację projektu i za włożony ogrom pracy.Przy okazji. Jeśli nie jest to tajemnicą, pochwal się co planujesz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Właśnie odebrałem (chyba jako drugi) BigCover od Piotrka Jakość użytych materiałów jak i wykonanie na najwyższym poziomie, skrzynka na akumulator w którym mieści się bez problemu standartowa 18-ka(wiem że w tych rozmiarach można dostać 20 lub 21Ah), okablowanie pod ładowarkę i aku i ciekawy patęcik do utrzymania baterii w miejscu, wszytko świetnie przemyślane Dziękuję Piotrek za spotkanie i czekam na kolejną "nowość" w Twojej ofercie, którą pewnie także jako drugi odbiorę Pozdro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ryszard Graś Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 https://havelritter.de/lowrance-hds-7-gen2-touch-portable/ ciekawa opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wilk325 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Do mnie dzisiaj też dojechał . No robi wrażenie tak wielkością jak i solidnością wykonania . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox1972 Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Dzięki Tadeusz,za dobre słowo,starałem się,ale jakby co to mam jeszcze ten prototyp pierwszy co pokazywałem 41cm szerokości to i tą twoją 12-ę przyjmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wilk325 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Dzięki Tadeusz,za dobre słowo,starałem się,ale jakby co to mam jeszcze ten prototyp pierwszy co pokazywałem 41cm szerokości to i tą twoją 12-ę przyjmie.Wiesz, ja akurat potrzebowałem na 10". 12" i 1198 są na stałe zamontowane na łodzi; 10 jest taka mobilna, raz na łodzi raz do covera. Mam do niej podwójny uchwyt i dodatkowy przetwornik. Kiedy nie potrzebuję do karpiowania na ponton w coverze to jest dla kolegi na łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 https://havelritter.de/lowrance-hds-7-gen2-touch-portable/ ciekawa opcjaOd pewnego czasu używam do mojego 9 calowego echa.Teraz dorabiam gniazda USB do ładowania tabletów i telefonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Ja też podobnie miałem 92SV zamontowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 A teraz będzie w Big Coverze ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pietryk Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Widziałem u kolegi. Musze przyznać wykonanie pierwsza liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziubas123 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Jestem kolejnym szczęśliwy posiadaczem "Cover,którego ponoć nie ma,a będzie jeszcze większy" co tu dużo pisać projektowany dla wędkarzy przez wędkarzy więc łatwo się domyśleć, że jest to przemyślany i funkcjonalny cover dla naszych echosond. Jakość wykonania szwów, brak jakiś prujących się nitek, przyoszczędzenia na jakości ! jeśli chodzi o wykonanie - nie mam się do czego przyczepić no i świetna jest moim zdaniem miarka do ryb :D :D żeby jeszcze było tylko co mierzyć :rolleyes: :rolleyes: no i to co jest w tym coverze najważniejsze jest PL !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyprys19 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Piotrze wyczyść skrzynkę ,bo nie można wysłać wiadomości na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiotrekA Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Piotrek - posłałem Ci informacje na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox1972 Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 dotarło odpisałem,skrzynka wyczyszczona troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyprys19 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Piotrze pomyśl nad mniejszą wersją,bo widzę ,że się koledzy interesują,a jestem pewien,że nawet gdy cover będzie dwa razy droższy od "chińczyka",to i tak obroni się jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woojtek13 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Dzisiaj dotarł do mnie BigCover od kolegi z portalu. Jedynie co mogę zrobić to tylko potwierdzić pozytywne opiniektóre wcześniej o Nim czytałem i podziękować za promocyjną cenę na którą się jeszcze załapałem oraz za szybką realizację tranzakcji. Również zyczę powodzenia w realizacji planów sprzedaży tego Covera.Oby jak najwięcej tego typu ludzi w śród wędkarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyprys19 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Piotrze czy promocyjna cena na cover jeszcze obowiązuje?Znajomek widział u mnie i chce taki sam.Podeślij mi nr. do siebie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyprys19 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Piotr pomyśl o szyciu jakiś fajnych pokrowców, bo te co są na rynku to albo badziew,albo cena zaporowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Odkopię nieco temat . Próbuję skontaktować się z Piotrkiem na priv , ale bezskutecznie . Ewentualnie jakiś pomysł na zakup BigCovera w cenie korzystniejszej niż na stronie www.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
esox1972
Witam Kolegów
W związku z zbliżającym się terminem ogarnięcia tematu pytań kilka o sugestie dotyczące następujących rzeczy co do covera 8-12".
1.Jaki kolor koledzy by sugerowali : czarny,ciemnozielony,granatowy,czy taki jak tu zamieściłem na zdjęciu mojego oryginału "wojskowy brąz",
ewentualnie dwa,żeby był wybór?
2.Czy drukować jakąś nazwę bądź grafikę(haft nie wchodzi w grę ,bo będzie cieknąć woda),czy lepsze bez i każdy sobie upiększa we własnym zakresie ?
3.Co do zasilania, standardowa obudowa na 2x7ah,według mnie to już za mało przy 8 do 12 cali w kolorze,dodatkowo będzie pływać w coverze,
trzeba wypełniać styrodurem.Szukam czegoś większego co pomieści 3x7ah lub jeden większy,może macie jakiś pomysł co do użycia gotowej obudowy,
ale z tego co patrzyłem wymiary ni jak się mają do wielkości akumulatorów.
Dla przypomnienia zdjęcia covera,żeby było odniesienie do pytania o wybór koloru.
Produkt będzie "made in Poland".
Top użytkownicy dla tego pytania
30
15
9
8
Popularne dni
28 Cze
15
5 Wrz
15
29 Cze
8
24 Lis
7
Top użytkownicy dla tego pytania
esox1972 30 odpowiedzi
godski 15 odpowiedzi
Paprykarz 9 odpowiedzi
wilk325 8 odpowiedzi
Popularne dni
28 Cze 2016
15 odpowiedzi
5 Wrz 2016
15 odpowiedzi
29 Cze 2016
8 odpowiedzi
24 Lis 2016
7 odpowiedzi
Popularne posty
esox1972
Do wszystkich zainteresowanych oficjalnie ogłaszam "Cover,którego ponoć nie ma,a będzie jeszcze większy" został ukończony Cover od jutra jest dostępny,koledzy którzy zapisali się na niego w wi
esox1972
Po długich poszukiwaniach odpowiedniej gabarytowo walizki na akumulatory,żeby wypełniła cały cover,a nie pływała po nim mam przyjemność zaprezentować kolegom skończoną i ostateczna wersję "Covera,któr
esox1972
i tak to wygląda z humminbird'ami
Opublikowane grafiki
94 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi