RedJin Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Panowie czy jak chciałbym teraz wykupić zezwolenie dla niezrzeszonego, to muszę płacić te 450zł w Mazowieckim? Czy naprawdę nie ma żadnej zniżki, gdzie do końca roku zostało niecałe trzy miesiące?Nie ma. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo40404 Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Pięknie a jest jakaś alternatywa dla pzw w okolicach Warszawy, tak żeby przetrzymać do nowego roku? Czy zostaje zapłacić ten haracz i tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Łowiska komercyjne na pewno są. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) Panowie czy jak chciałbym teraz wykupić zezwolenie dla niezrzeszonego, to muszę płacić te 450zł w Mazowieckim? Czy naprawdę nie ma żadnej zniżki, gdzie do końca roku zostało niecałe trzy miesiące?a gdzie jest problem aby się z"zrzeszyć"?, wtedy zapłacisz mniej do tego po co CI składka na wody górskie? za wody nizinne "tylko 400 zł" dla niezrzeszonych Edytowane 15 Października 2020 przez wedkarski365 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 a gdzie jest problem aby się z"zrzeszyć"?, wtedy zapłacisz mniej do tego po co CI składka na wody górskie? za wody nizinne "tylko 400 zł" dla niezrzeszonychSprzedaż wszelkich zezwoleń i znaków kończy się we wrześniu. Więc jest problem jeśli chodzi o łowienie w tym roku Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo40404 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 No właśnie problem był żeby się zrzeszyć w tym czasie, ale już opłaciłem bez górskich i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 (edytowane) Cześć, pytanie techniczne: Jeśli miałem rok przerwy, lowilem w 2019- pauza w 2020, musze wykupując teraz składkę członkowską, wnieść wpisowe? Edytowane 6 Listopada 2022 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Witam. Czy w tym roku można jeszcze dokonać opłat za wędkowanie ze środków pływających? Jeżeli tak, czy można to opłacić za pomocą przekazu w banku lub na poczcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Na Twoje pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi.Zwróć się do dzierżawcy/właściciela wody, na której chcesz wędkować, to dowiesz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi