Krisu23 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Szukam dobrej jakości końcówek do dremela. Te które miałem w zestawie razem z narzędziem powoli mi się kończą. Najbardziej mi zależy na kamieniach do szlifowania w kształcie stożka, tarczkach metalowych i polerkach z filcu. Może ktoś coś podrzuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 http://www.dremeleurope.com/dremelocs-pl/Category.jsp?ccat_i d=627 Firma Dremel jest ok.ale Proxxon bije go na łeb.Od razu [przestrzegam przed zakupem przystawki{stoliczka}do frezowania bo można stracić palce.Nadaje się ona co najwyżej do balsy i to tej miękkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 W obi są jeszcze końcówki lux-tools, są gorsze trochę ale i cenę mają przystępną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 znajdz w swoim mieście sklep medyczny w którym sa materiały dla stomatologów i techników dentystycznych...tam znajdziesz wszystko co potrzebujesz....tylko wez ze sobą dremel i sprawdz czy srednica bedzie pasowała...takie tarcze i frezy są o 1000% solidniejsze niż te co miałeś w zestawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Dziękuję Wam. Strasznie duży wybór. O to mi właśnie chodziło. Te z zestawu były lipne i muszę coś pokupować. Wszystkie namiary bardzo pomocne jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 No i chyba wpadłem Dremele też mi się podobają. Tomy wiesz może jak się ma jakość samych narzędzi firmy Dremel i Proxxon? Proxxon podaje ceny a na stronie dremela nie mogłem się doszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 No i chyba wpadłem Dremele też mi się podobają. Tomy wiesz może jak się ma jakość samych narzędzi firmy Dremel i Proxxon? Proxxon podaje ceny a na stronie dremela nie mogłem się doszukać. Proxxon to profi a Dremel dla amatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi