koks Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witma,Jak w temacie. Moze ktos na forum wie gdzie moge serwisowac kolowrotki (shimano), i multiki (shimano i abu) w Gdansku albo Olsztynie? chodzi jedynie o czyszczenie bo chodza chyba dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Proponuję wysłać do Pana Józefa L. w Słubicach..dochodzą jedynie koszty przesyłki...ale za to serwis masz 1000% pozdrawiam Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 mam numer do osoby z gdanska swietny gosciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 wysylka nie wchodzi w gre. Jedynie gdansk i olsztyn. Jaki namiar jest do tego Pana z gdanska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Koks- mozemy sie zpotkac w przyszly weekend i zobaczyc co z tymi kreciolkami nie tam. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 witaj Bujo,Juz myslalem ze sie na mnie obraziles albo co:) Daj swoje namiary to zadzwonie. Do Ciebie mam kilka innych pytan niz tylko multiki i casting - interesuje mnie tez muchowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi