tohatsu Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam,szukam mapy batymetrycznej j.Łaśmiady.Może ktoś z kolegów ma?Posiadam wiele map jezior chętnie się odwdzięcze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Proszęhttp://www.starejuchy.pl/jeziora/lasmiady.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tohatsu Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Wielkie dzięki. A może się orientujesz czy jest tam realna szansa połowić sieje. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Wielkie dzięki. A może się orientujesz czy jest tam realna szansa połowić sieje. Pozdro. Sieje? Raczej wątpię.Ja bym poszukał czegoś na Suwalszczyźnie.Przykładowo Szelment Wielki,Pierty,Perty,Szurpiły .Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Bladego pojęcia nie mam, nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Wielkie dzięki. A może się orientujesz czy jest tam realna szansa połowić sieje. Pozdro. Sieje? Raczej wątpię.Ja bym poszukał czegoś na Suwalszczyźnie.Przykładowo Szelment Wielki,Pierty,Perty,Szurpiły .Pzdr! Oprócz tego realna szansa na sieję jest jeszcze na jeziorach Gaładuś, Hańcza, Białe Filipowskie. Niestety ogrom wody, zarówno powierzchniowo jak i objętościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubiWschód Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Łowi ktoś na tym jeziorze? I ma jakieś efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi