Gabriel Kozdraś Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ostatnio ktoś szukał.Moim zdaniem najskuteczniejszy kolor na San.I już nie pamiętam kiedy ktoś w Polsce lub na świecie miał na sprzedaż nowego. Tylko cena trochę zaporowa .... http://allegro.pl/rebel-catr-crawler-4cm-pedrak-robak-robal-rebel-i6305463233.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Aż dziwne, że podróbek tak niewiele. A i dostępność praktycznie zerowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 A co na ten rynkowy brak nasi strugacze? Nikt nie probowal stworzyc repliki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Nie wiem ile ten oryginalny ma długości i wagi ale ja w pudełku mam podobne robale. Robi je mój kolega. To moja ulubiona przynęta na San. I jak ktoś pisał najlepszy kolor biały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Są rodzimej produkcji robaki, najczęściej większe od oryginału -czasem trafiają się oferty na giełdzie.Bo te Rebela są dość małe - od 2,5 do 4 cm i chyba z grzechotką w środku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Są rodzimej produkcji robaki, najczęściej większe od oryginału -czasem trafiają się oferty na giełdzie.Bo te Rebela są dość małe - od 2,5 do 4 cm i chyba z grzechotką w środku.I są lepsze od oryginału Na San idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 ze szczoteczki od zębów najłowniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Uparty ...http://allegro.pl/rebel-catr-crawler-4cm-pedrak-robak-robal-rebel-i6375959261.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 http://www.askari.pl/index.php/produkt/kogha-whiggy-worm-wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Oryginały najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Myślę ze ta podróba zrobiona jest 1:1.A nie wiem czy nieco większy model z Przemyśla nie jest lepszy od oryginału, przynajmniej na Sanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Myślę ze ta podróba zrobiona jest 1:1.A nie wiem czy nieco większy model z Przemyśla nie jest lepszy od oryginału, przynajmniej na Sanie.Zależy kiedy Zresztą jak się nie wie jak tym łowić to jest to bezużyteczny kawałek plastiku Pozdrawiam, Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 ... ma to jakąś własną pracę, czy trzeba "rzeźbić"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) trzeba rzeźbić...i w tym cała frajda Edytowane 14 Lutego 2017 przez damien79 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Przywiozłem sobie pamiątkę z wakacji. Ktoś wie czy te robale są dostępne gdzieś w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 W kraju to nie wiem, ale na tutejszej giełdzie bywają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Przywiozłem sobie pamiątkę z wakacji. Ktoś wie czy te robale są dostępne gdzieś w Polsce? IMG_5339.jpegA można wiedzieć skąd przywiozłeś ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 A można wiedzieć skąd przywiozłeś ?? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJasne, w wędkarskim w Grecji znalazłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Było kupić z 20-30 sztuk jak było i by ci się wakacje zwróciły:) Na giełdzie i olx w takim stanie chodziły nawet ponad 100 za sztukę. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Było kupić 10 tyś sztuk to byś sobie życie urządził! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Inne opakowanie - nie wiadomo czy było by zaakceptowane przez „kolekcjonerów” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Nigdy nie myślałem o tym zakupie jako o inwestycji, pamiętałem tylko jak przez mgłę, że kiedyś czytałem o tym robalu na forum w kontekście łowienia pstrągów. U mnie ma łowić i mam nadzieję, że będzie. Czytam po ile piszeci, że chodzą na olx, a byłem przekonany, że ~14 ojro to drogo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 https://efishing.gr/en/hard-bait/1865-rebel-catr-crawler-4cm-22g-020554024581.html Tutaj jeszcze dostępne około 10 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Faktycznie taki killer czy trochę jest przesady w takim popycie na tego robala? (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Killer może i jest ale robaki Libry typu larwa robią identyczną robotę a sztuka wychodzi grosze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi