Skocz do zawartości

Opis / napis na blanku

shad

Rekomendowane odpowiedzi

Numerek jest ważny ;) ,bo ta z linku będzie rysowała blank.Tą którą mam jest do kaligrafii,stalówki rysunkowe są ostro zakończone.

Mam też taką i też jest niezła.

https://www.tintadlaplastykow.pl/stalowki-kaligraficzne-ballpoint-dp300

• 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...
  • 2 lata później...
  • 4 tygodnie później...

Nie będę zakładał nowego wątku choć pytanie trochę z innej beczki.

Czy częste jest dodawanie inskrypcji dodatkowych na blanku? Właśnie mam nowy kij składany w pracowni i kusi mnie trochę by pojechać Sapkowskim "Na pohybel skur****nom" Jednak nie jest to trochę błache?

Sory za takie dziwne pytanie :lol:

Z założenia tu Ty będziesz musiał z tym żyć  :D , głównie Ty będziesz na to patrzył.

Od tego jest personalizowanie wędek, że by różne pomysły wprowadzać w życie (chyba, że od razu zakładasz szybką sprzedaż) - jednym będą się podobać, innym nie.O inne rzeczy też będziesz pytał - korek czy pianka - a może grafit, kolor omotek itd).

• Like 1

Nie ma na to reguły, ja na części wędek mam, na wielu nie.

Zależnie od aktualnego mojego widzimisię były robione wpisy.

Skoro takie pytanie zadajesz, to znaczy że nie potrzebne jest Tobie to do szczęścia, i chyba bym sobie odpuścił na Twoim miejscu.

Nie będę zakładał nowego wątku choć pytanie trochę z innej beczki.

Czy częste jest dodawanie inskrypcji dodatkowych na blanku? Właśnie mam nowy kij składany w pracowni i kusi mnie trochę by pojechać Sapkowskim "Na pohybel skur****nom" Jednak nie jest to trochę błache?

Sory za takie dziwne pytanie :lol:

Mam kij, który nazywa się Grzmich*j Wyrwiokoń, więc dziwne inskrypcje nie są mi obce ????

• Like 4