PablovelLoco Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 prosze bardzo https://www.tintadlaplastykow.pl/stalowki-rysunkowe-leonardt-dp256Numerek jest ważny ,bo ta z linku będzie rysowała blank.Tą którą mam jest do kaligrafii,stalówki rysunkowe są ostro zakończone. Mam też taką i też jest niezła. https://www.tintadlaplastykow.pl/stalowki-kaligraficzne-ballpoint-dp300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 A ja koledzy dzięki mojej Siostrze znowu, będę działał na takiej stalówce. W komplecie który Ona używa do zdobienia paznokci jest 3 stalówki. Dość droga zabawka ale czego się nie robi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Myślę że dobrym miejscem na zakup stalówki jest sklep Kaligraf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Witam a czy taki tusz byłby dobry https://www.tintadlaplastykow.pl/shop/1643/tusze-akrylowe-dalerrowney-fw-artists-295-ml i np nie będzie wchodził w reakcje z lakierem, tzn, po nałożeniu lakieru nie rozmaże się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Nie powinien się rozmazywać jak wyschnie akryl to akryl chociaż jak nie spróbujesz to się nie dowiesz,plus za duży wybór kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Zamówiłem taki komplecik ... zobaczymy jak popisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Zamówiłem taki komplecik ... zobaczymy jak popisze...Gdzie to zamówiłeś?Mam podobne ale jakieś mega chińskiej produkcji... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 To też chińskiej produkcji hehe... z alli ale mam nadzieje że podoła... może będzie tylko potrzebna lekkie podszlifowanie końcówki..jak coś to dam znać jak dojdą i dam linka... jak uda się nimi opisy robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Mam takie druga od prawej jest oki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Zamówiłem taki komplecik ... zobaczymy jak popisze... Przenioslem do watku o opisach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Potrzebuje dobrej farby zloty metalik do napisow. Ktos cos poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 kiedyś takim humbrolem podpisałem https://agtom.eu/farby-olejne/341773-farba-humbrol-enamel-16-gold-metallic-50723515.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 kiedyś takim humbrolem podpisałem https://agtom.eu/farby-olejne/341773-farba-humbrol-enamel-16-gold-metallic-50723515.html I dobrze tym sie podpisywalo? Stalowki uzywales?Fotke jakas moze jeszcze masz jak taki napis wyglada?Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Tak pisalem stalówka , fotek już brak Wiem tylko że dłużej schło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Potrzebuje dobrej farby zloty metalik do napisow. Ktos cos poleci? Humbrol raczej słaby do takich zastosowań, schnie sporo dłużej, dość gęsty i trudno utrzymać równą linię. Paweł, zobacz to : https://www.rodshop.pl/pl/p/Tusz-akrylowy-Vallejo/383 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nie będę zakładał nowego wątku choć pytanie trochę z innej beczki.Czy częste jest dodawanie inskrypcji dodatkowych na blanku? Właśnie mam nowy kij składany w pracowni i kusi mnie trochę by pojechać Sapkowskim "Na pohybel skur****nom" Jednak nie jest to trochę błache?Sory za takie dziwne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Z założenia tu Ty będziesz musiał z tym żyć , głównie Ty będziesz na to patrzył.Od tego jest personalizowanie wędek, że by różne pomysły wprowadzać w życie (chyba, że od razu zakładasz szybką sprzedaż) - jednym będą się podobać, innym nie.O inne rzeczy też będziesz pytał - korek czy pianka - a może grafit, kolor omotek itd). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Nie ma na to reguły, ja na części wędek mam, na wielu nie.Zależnie od aktualnego mojego widzimisię były robione wpisy.Skoro takie pytanie zadajesz, to znaczy że nie potrzebne jest Tobie to do szczęścia, i chyba bym sobie odpuścił na Twoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Cytat, sam w sobie, niewysokich lotów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Fakt po przespaniu się zdecydowanie sobie odpuszczę ale czasami warto zapytać bo w mojej głowie rodzą się dziwne pomysły nie wszystkie jednak są dobre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Coś musiało skłonić do takiego cytatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Fakt po przespaniu się zdecydowanie sobie odpuszczę ale czasami warto zapytać bo w mojej głowie rodzą się dziwne pomysły nie wszystkie jednak są dobre.Przy odsprzedaży taki cytat (i nie tylko), to minus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Coś musiało skłonić do takiego cytatu.Tak jestem fanem wiedźmina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Nie będę zakładał nowego wątku choć pytanie trochę z innej beczki.Czy częste jest dodawanie inskrypcji dodatkowych na blanku? Właśnie mam nowy kij składany w pracowni i kusi mnie trochę by pojechać Sapkowskim "Na pohybel skur****nom" Jednak nie jest to trochę błache?Sory za takie dziwne pytanie Mam kij, który nazywa się Grzmich*j Wyrwiokoń, więc dziwne inskrypcje nie są mi obce ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 I tak nie przebijecie Pjoterka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi