K1kristo Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 a kijek loop xact? Jest w promocji za 899 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Do sucharkow szukalbym linki dt - Rio Gold to super uniwersalny sznur ale ze wskazaniem na inne metody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansb Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Przyznam uczciwie, że tego blanku nie znam, ale miałem z tej serii 6. Na kolana nie powaliła. Wchodziła dość łatwo w głębokie ugięcie i jakoś nadmiaru mocy w niej nie czułem (doświadczyłem tego przy tęczaku ok. 50cm, więc smok to nie był). Jeśli ta czwórka jest charakterem zbliżona, to bym odradzał.Fakt 6 jest taka sobie ale 4i5 są bardzo fajne,zapytaj w BRC lub innej pracowni.Jeśli chcesz pomacać mieszkam na trasie Rzeszów- Sanok, Wisłok w pobliżu można pośmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1kristo Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Fakt 6 jest taka sobie ale 4i5 są bardzo fajne,zapytaj w BRC lub innej pracowni.Jeśli chcesz pomacać mieszkam na trasie Rzeszów- Sanok, Wisłok w pobliżu można pośmigać.Ale o którym mowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Mowa o MHX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1kristo Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 W poniedziałek bede trzymał w rękach wychwooda bo sie okazało, ze maja w sklepie 80km ode mnie. Jaki kołowrotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) W takim razie wypadałoby do kompletu też Wychwood'a http://salar.pl/product_info.php/cPath/33_34_796/products_id/8092 Edytowane 2 Lipca 2016 przez janusz.walaszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1kristo Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 No troche za drogi. Na Harius jest za 590 zł ale to wciąż za dużo jak za kołowrotek który pewnie nie będę używał podczas łowienia (procz magazynowania linki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Oczywiście,m że za drogi dlatego wcześniej proponowałem Okume SLV http://allegro.pl/dragon-okuma-slv-muchowy-4-5-i6304583126.html można też coś bardziej markowego, Ross za niewiele ponad 300 zł http://allegro.pl/nowosc-pormo-kolowrotki-ross-eddy-i6151687331.html ja używam miedzy innymi Robinsona, dokładnie takiego; http://allegro.pl/kolowrotek-muchowy-robinson-wa-4-5-aluminiowy-i5650266082.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 @Thymalus, napisz coś więcej o Wychwood'zie. Da się nim w miarę sensownie połowić na nimfę kiedy zajdzie potrzeba?Zdecydowanie da się łowić na nimfę. Akcja jest dokładnie taka jaką lubię czyli dość szybki ale w miły sposób czyli nie pałowaty. Jak pisałem łowiłem nim może z dwadzieściakilka razy. Na suchą kilka razy, ze dwa razy mokra, a reszta nimfa. Złowił z dwieście lipieni, zgubił koło pięciu. I to jest to, co podoba mi się w nim najbardziej podoba. W holu bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1kristo Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 A moze któryś kołowrotek visiona? I co ze sznurem? RIO gold czy RIO trout. Trout ma ciekawa konstrukcje. Połączenie wf z dt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1kristo Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Albo tańszy Orvis? Battenkill? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1kristo Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Panowie a jeszcze bym prosił o opinie nt scierra surge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Januszu, thymalusie, zazdroszczę wytrwałości 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Po bandzie to weź Presentation Wychwooda-kolega jest mega zadowolony po zmianie z Visiona Presentation II. W tej chwili weszła nowa seria Connect Series Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi