Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2011

CLAUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 904
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

A co do miejsca i sposobu to:

Glebokosc zatoczki okolo 2m

przyneta jak widac Slawkowy kiler na plytkie zatoczki

sposob prowadzenia krotkie i dluzsze podciagniecia

branie nastapilo okolo 15m od brzegu na glebokosci +- 80cm

Pozdro dla wszystkich.

Ps.Slawek teraz musisz dac do przetestowania dwuczesciowe Wandery :unsure:

fajna ryba gratulacje ale mógłbyś nie co delikatniej się z nią obchodzić jeśli masz zamiar zwrócić jej wolność aby rybka miała większą szansę przeżycia

Chciałbym zobaczyć jak ty wypuszczasz? Pewnie jeszcze przed tym dzwonisz po weterynarza?

Złapał -wypuścił ładnie pocałował i gitarka twój komentarz jest zbędny-->zresztą mój teraz też

mój post nie był po to by wywołać burzę ale z tego co czytałem na różnych forach jak również opisują to periodyki wędkarskie trzeba to robić zgoła inaczej by ryba miała większą szansę przeżycia z resztą regulamin tego forum też o tym pisze jeśli moje posty mają wywołać nie potrzebną kłótnie proszę o ich usunięcie

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Moja pierwsza duża ryba w UK. Wszystko podczas holu poszło nie tak …Zaczepiła się tylną kotwiczką o kołek byłem pewien że to już koniec zabawy, ale szczęśliwie pękło tylne kółko łącznikowe i zabawa trwał dalej. Stromy brzeg uniemożliwiał podebranie ręką …podczas wyślizgiwania na matę strzelił 15 kg przypon w ostatniej chwili chwyciłem ją za przynętę .Zdjęcie zrobiła przygodna staruszka więc jakość kiepska,a mi zależało żeby rybka w dobrej formie trafiła do więc repety nie robiłem.

Przynęta wystrugana w mroźne wieczory ( Psycho 3)

post-109-1348915384,1355_thumb.jpg

post-109-1348915384,253_thumb.jpg

Ha ha ha!!! Sam pękam ze śmiechu jak zakładam psycho3 na agrafkę (rzeczywiście jest cygańsko awangardowy).W wodzie robi jeszcze bardziej szalone wrażenie- może dla tego kusi to 8 zębaty który go ugryzł w tym sezonie. Babcia była bardzo pomocna w jednej chwili zmieniła ustawienia aparatu..

Mina to odpowiedź na pytanie –„Który to był przycisk?” ..”To ten” :lol:

Dzięki za graty Panowie