CLAUDIO Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Tutaj Moj pierwszy w tym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 A co do miejsca i sposobu to:Glebokosc zatoczki okolo 2mprzyneta jak widac Slawkowy kiler na plytkie zatoczkisposob prowadzenia krotkie i dluzsze podciagnieciabranie nastapilo okolo 15m od brzegu na glebokosci +- 80cmPozdro dla wszystkich.Ps.Slawek teraz musisz dac do przetestowania dwuczesciowe Wandery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksaj Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 No w końcu czekałem na szczupłego z ValmayorGratulacje CLAUDIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Udalo sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Brawo Klaudek! Fachowy material i bardzo ladna ryba. Gratuluje otwarcia sezonu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Przyjemny kawał szczupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 fajna ryba gratulacje ale mógłbyś nie co delikatniej się z nią obchodzić jeśli masz zamiar zwrócić jej wolność aby rybka miała większą szansę przeżycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 fajna ryba gratulacje ale mógłbyś nie co delikatniej się z nią obchodzić jeśli masz zamiar zwrócić jej wolność aby rybka miała większą szansę przeżyciaChciałbym zobaczyć jak ty wypuszczasz? Pewnie jeszcze przed tym dzwonisz po weterynarza?Złapał -wypuścił ładnie pocałował i gitarka twój komentarz jest zbędny-->zresztą mój teraz też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 mój post nie był po to by wywołać burzę ale z tego co czytałem na różnych forach jak również opisują to periodyki wędkarskie trzeba to robić zgoła inaczej by ryba miała większą szansę przeżycia z resztą regulamin tego forum też o tym pisze jeśli moje posty mają wywołać nie potrzebną kłótnie proszę o ich usunięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Dzieki wszystkim za Mile komentarze.Kamil-098 chcialem Cie przeprosic za to,ze bylem na rybach!i do tego cos sie tam uwiesilo, Jeszcze raz wszystkim dzieki.Ps.Zgola inaczej?Tzn.Co?mam robic inaczej=? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 To wstawie jeszcze cos z wczoraj bo smutno w naszym watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Fajne fajne, gratulacje. Czyżbyś korzystał z kamerki Go Pro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Dzieki,nie to tel.komorkowy nie camerka Go Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksaj Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Świetnie Claudio czymaj norme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 To wstawie jeszcze cos z wczoraj bo smutno w naszym watku Taka pora roku, miejmy nadzieje, że w maju się ostro wątek rozkręci, tak na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Oby w maju sie ostro rozkrecil!Tez na to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq229 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ja w tym roku zbieram się na wypad ,ale...........P.S. Fajny szczupły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Moja pierwsza duża ryba w UK. Wszystko podczas holu poszło nie tak …Zaczepiła się tylną kotwiczką o kołek byłem pewien że to już koniec zabawy, ale szczęśliwie pękło tylne kółko łącznikowe i zabawa trwał dalej. Stromy brzeg uniemożliwiał podebranie ręką …podczas wyślizgiwania na matę strzelił 15 kg przypon w ostatniej chwili chwyciłem ją za przynętę .Zdjęcie zrobiła przygodna staruszka więc jakość kiepska,a mi zależało żeby rybka w dobrej formie trafiła do więc repety nie robiłem.Przynęta wystrugana w mroźne wieczory ( Psycho 3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dobra rybka!Graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Konkretny szczupak,gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Piękna przynęta... Poważnie, taka awangardowa... gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Mega sajko 3 ta przynęta!!!!Zmarszczuch seledyn-kropkowany A 1 zdjęcie = Twój wyraz twarzy -co ty tam zobaczyłeś, czyżby ta babcia to byłą zdrowa 22 w mini Gratuluję KLOCA pzdr.ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 szczupak to pikus przyneta przefajna ...tak uwazam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ha ha ha!!! Sam pękam ze śmiechu jak zakładam psycho3 na agrafkę (rzeczywiście jest cygańsko awangardowy).W wodzie robi jeszcze bardziej szalone wrażenie- może dla tego kusi to 8 zębaty który go ugryzł w tym sezonie. Babcia była bardzo pomocna w jednej chwili zmieniła ustawienia aparatu..Mina to odpowiedź na pytanie –„Który to był przycisk?” ..”To ten” Dzięki za graty Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ..ale uzbrojony w ownery chyba SW ryba przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi