wobler129 Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Ale wieprz. Przepiękny, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ...kawał mamuśki .... Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Ale sliczne Wasze szczupaki. Do tego tam gruba mamuska...ech.Juz miałem wrazenia z forum ze ,, wszyscy ,, ruszyli dorwac bolenia Jeszcze raz brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam Dzisiejsza metrówka, równo 8 kilo. Rybka złowiona na Odrze, w nurcie przy wejściu do zatoki. Ryba złowiona około południa, w czasie wiosennego deszczyku na wobler Rapali Super Shad Rap. Sprzęt to wędka Shimano Aspire 50-100, kołowrotek Penn Slammer 360 i plecionka 0.30. PozdrawiamByczo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dziekuje za gratulacje.Wstawiam jeszcze jedna fotke,bo rybka naprawde ładna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Przepiękna sztuka Gratulacje.Widzę że zesprzętem nastawiłeś się właśnie ta takie okazy.Może jakieś wrażenia z cholu nam tu zapodasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Nieźle upasiona jak na wiosnę - bardzo fajna MADAME PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Może jak modliszka zjadła swojego partnera ? Moje gratulacje dla łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Grauluję ryby, robi wrażenie,masywna sztuka, może krótki opis walki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Gratuluje szczupakow.@Niedzwiecki - SUPER KABAN!Serdeczne gratulacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 gratulacje gratulacje,ale czy ten wspaniały okaz wrócił do wody?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 gratulacje gratulacje,ale czy ten wspaniały okaz wrócił do wody?pozdrawiam Tak, wrocil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 gratulacje gratulacje,ale czy ten wspaniały okaz wrócił do wody?pozdrawiam A jakie przesłanki mówią, że nie wrócił? Jedyne co rzuca się w oczy na tym zdjęciu to ... mata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Pierwszy miarowy szczupak w tym roku,około 70cm. Mówię około ponieważ nie był mierzony,podbierając tego grubasa przestraszyłem się trochę myśląc że ryba jest jeszcze nie wytarta i jak najszybciej chciałem ją uwolnić. . Skusił się na Mepps'owską Aglię Fluo Tiger nr.4 Jak myślicie Panowie,czy był tak obżarty czy jeszcze nie wytarty? Dodam że zbiornik w którym go złowiłem był nieduży i raczej płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 uuuuuuuuuu ładnie Niedźwiedź ładnie... strach pomyśleć co będzie jak sie rozkręcisz z silurosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 w takich zbiornikach szczupaki sa zwazwyczaj do konca marca juz wytarte,chyba że bardzo dlugo zima trzymala.Ten raczej to potarlowy zarlok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Uff,to mogę spać spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jak myślicie Panowie,czy był tak obżarty czy jeszcze nie wytarty? Dodam że zbiornik w którym go złowiłem był nieduży i raczej płytki. Gratuluję grubasa i poproszę o namiary gps Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 niedzwiedzki.Rybka przepiękna ,o ile się nie mylę widziałem również w ostatnim numerze wiadomości wędkarskich lub wędkarskim świecie ciebie z odrzańskimi wąsatymi z ubiegłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 niedzwiedzki.Rybka przepiękna ,o ile się nie mylę widziałem również w ostatnim numerze wiadomości wędkarskich lub wędkarskim świecie ciebie z odrzańskimi wąsatymi z ubiegłego roku zdecydowanie w WŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 zdecydowanie w WŚ tak mi się zdawało a że ze mnie człek zakręcony napisałem w odwrotnej kolejności choć pewny nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Brawo ! Ja dzisiaj 12 szczupalków największe ok 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Tak aby wątek nie spadł na drugą stronę,107 cm i 10,5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Brawo piękny esox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Śliczny. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi