bobesku Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ale świnia-->w dobrym tego słowa znaczeniu:)Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zacna sztuka ,gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Piękna, gruba ryba. Widać, że w świetnej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia85 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Graty dla łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 @Traq - kawał grubej,czystej i pięknej loszencji - najserdeczniejsze gratulacje ŻYCIÓWKI - oby jaknajszybciej została pobita PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Grubaśna sztuka,takie są najładniejsze Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Super, tym bardziej na dość ... niespodziewana przynętę... Własnie - jak ja prowadziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Super, tym bardziej na dość ... niespodziewana przynętę... Własnie - jak ja prowadziłeś?Wcale nie niespodziewana wszak od dawna wiadomo że szczupaki jak i inne drapieżniki lubują się w ukleji RH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Serdecznie dziękuję za wszystkie gratulacje. Satysfakcję dał mi ten szczupak przeogromną. Dokładnie po niego tam pojechałem. Z pobiciem rekordu będzie jednak kłopot. Po pierwsze mam nad tą wodę ponad 300km i bywam tam tylko kilka razy w roku. Po drugie większych szczupaków tam chyba nie ma... Ta ryba ma ok. 10 lat, czyli mniej więcej tyle ile ta woda. Na metrówkę muszę trochę poczekać Super, tym bardziej na dość ... niespodziewana przynętę... Własnie - jak ja prowadziłeś? Prowadziłem w śrenim tempie z wysoko podniesioną szczytówką, w ten sposób RH12 28g idzie i tak blisko dna. W miejscu brania woda miała ok. 2 metry gębokości. Rzucałem w kierunku jawnie żerującej ryby, w wodzie było widać wyraźne poruszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Równiez krajowy, dobre 80+, odpasione i waleczne. Złowiony w trollingu 15cm gumą, kij: Talon 86MXF2 z FC, kołowrotek: Shimano Twinpower SW 4000 PG, plecionka: Stren 20lb. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ależ grubas To nie Twoja łódka, gdzie Cię zaniosło?? I co to za pomysł, z tym trolowaniem gumą... do czego to doszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaarianG Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Pięknie Mariusz!! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Mariusz może następnym razem padnie metrówka W każdym razie ja już się powoli zaczynam organizować GRATKI jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 No nieźle odpasiony, widać głodówki nie miał .Gratulacje dla łowcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 @Mario - fajne kolorki tego łaciaka - gratuluje grubcia PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 To ja zapodam coś z Polski. Na zdjeciu mój dzisiejszy rekord życiowy 93cm....Fakt, RH to skuteczna bron, ale do tej pory sadzilem, ze w wodzie plynacej i to nieleniwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiwwo Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 A to moje początki łowieniem castingiem. Mam zestaw Abu C3 4601 podpięty do patyka Dragona Millenium cast 25-60g. I już pare szczupaczków zaliczonych, wszystkie jak na razie na sweepera salmo 12cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiwwo Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 A oto jeden z nich kóry tak pokiereszował mojego sweepera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Traq super ten szczupak,szkoda że w mojej okolicy takich niema jak się łowi z brzegu,bo u mnie z brzegu(tylko tak łowię)same maluszki a łowię na przynęty od 10 do 18 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Traq piękna ryba,dobrze że nie pojechał Ci w te deski które widać na pierwszym zdjęciu. Sam miałem ostatnio podobną sytuację,usiadł mi na kiju szczupak,na początku nie wydawał się większy niż 50cm więc holowałem go bez problemu,nagle przy brzegu urósł i zaczął szaleć,hamulec dokręcony dość mocno, kij wygięty w chiński łuk a ten i tak wybrał linkę i pojechał w resztki starego pomostu które na moje nieszczęście były przy samym brzegu - gdybym wiedział jak duża jest ta ryba,dałbym się jej wyszaleć z dala od tego badziewia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 adiwwo,żeby przedłużyć żywotność przynęty to te odpryski na twojej przynęcie po prostu zalakieruj lakierem do paznokci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiwwo Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Spoko,dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Woblery Salmo pomimo pęknięć/odprysków lakieru nie niszczą się nawet jeśli widać pianke. Mój Skinner 12 jest bardziej zniszczony i ciągle nim łowię, ponieważ niz złego się z nim nie dzieje. Ze swoim Sweeperem nic nie musisz robić Ja osobiście lubię łowić weteranami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 To prawda, mimo pogryzienia lakier się nie odkleja, nie odpada, ale fakt faktem – Salmo mogłoby popracować nad jakością powłok… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 A oto jeden z nich kóry tak pokiereszował mojego sweepera. musisz wiedzieć, że nie tylko szczupaki kiereszują Twoje Salmiaki, często takie odpryski robią się od uderzeń kotwicy w korpus lub otarcia od kółek łącznikowych... czasem od uderzeń w kamienie oraz od zgmieceń w pudełkuzupełnie to nie przeszkadza w łowieniu i w przypadku Salmo nie powoduje dalszego odrywania się lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi