hlehle Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Wojciech przekaż gratulacje koledze.Podwójne za wypuszczenie ryby!Serce się raduje, że i w moich rodzinnych stronach ludzie zmieniają swoje podejście do wędkarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Nic okazowego, ale wrzucę i tak, bo to mój najmniej szczupakowy sezon dotąd Pamiątka z Mazur. Ryb było mało, bo dwie, w tym jedna przyzwoita, ale nie jechałem tam wędkować PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Marcel, niezłą metę namierzyłeś, fajne ryby, a myślę że najlepsze przed Tobą, teraz dopiero zaczyna się okres na grube mamusie.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 @Maynard, Piękne zdjęcia ryb w wodzie, piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Piękne rybony, ta Marcela seria niesamowita, gratulacje!.Gdyby w Polsce można było znaleźć takie miejscówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 A gdzie zostało napisane, że zostały złowione za granicą? Gratulacje @Marcel, masz niesamowitą rękę do powtarzalnych wyników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 A gdzie zostało napisane, że zostały złowione za granicą? Widzę po faunie i florze na fotach , stawiam na północ Europy, mogę się mylić...Tak czy siak, rybska kapitalne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Miejscówka wygląda było nie było tak… północnie, a i ryby mają mało polski look. Ale kto wie, może w Polandii w krajobrazie polodowcowym, wśród świerkowych lasów uchowała się gdzieś taka perełka… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Miejscówka wygląda było nie było tak… północnie, a i ryby mają mało polski look. Ale kto wie, może w Polandii w krajobrazie polodowcowym, wśród świerkowych lasów uchowała się gdzieś taka perełka… Taaa, w Polandii.... Takie rzeczy to tylko w Erze.... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Miejscówka wygląda było nie było tak… północnie, a i ryby mają mało polski look. Ale kto wie, może w Polandii w krajobrazie polodowcowym, wśród świerkowych lasów uchowała się gdzieś taka perełka… Taaa, w Polandii.... Takie rzeczy to tylko w Erze.... <_< jak już to w T-Mobile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Skoro kraj jest dziki, to pewnie i takie łowiska też się uchowały.. <_< @Maynard, Piękne zdjęcia ryb w wodzie, piękne. Raz kiedyś było komu zrobić.. Jak się podoba, to jeszcze jedno mam, proszę. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Miejscówka wygląda było nie było tak… północnie, a i ryby mają mało polski look. Ale kto wie, może w Polandii w krajobrazie polodowcowym, wśród świerkowych lasów uchowała się gdzieś taka perełka… Faktycznie piękna śródleśna perełka i piękne zębate! ps. kiedy Marcel wracasz? Dawaj nad Wisłe bo niedługo sezon na zębate rusza i u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Bo ja już takich jeziorowych burych ciapków kilka widziałem Te nasze na ogół inne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Pozwolę sobie zamieścić esoxa kolegi złowionego wczoraj na zalewie rzeki Mławka 107 cm sorki za jakość ale robiome fonem oczywiście rybka wróciła do wody Czy masz większe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Witam. Od jakiegoś czasu raczej jestem biernym uczestnikiem forum, czatowałem na okazję do przypomnienia się Wiele lat czekałem na taką chwilę Łowiłem, łowiłem, to się dołowiłem. Życiówka. Krajowa. Na kopyto fluo 4 z gamataksu 15g antisnag. Piękny dzień, nic nie zapowiadało takiego wydarzenia. Po 3,5 godziny łowienia w 3 nawet brania A tutaj nagle niespodzianka. Jako, że to moje pierwsze pozowanie z szczupakiem takiego kalibru, nie mam wyrobionych standartów prezentacji zdobyczy. Na takie emocje i tak wyszło nienajgorzej chyba Sesja była krótka, z oczywistych względów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Wyszło wszystko jak należy - i ryba i foto - GRATULACJE - oby szybko do następnej życiówki. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Fotki rzeczywiście nie upozowane, ale to i lepiej. Wyszło bardzo autentycznie. Jest klimacik, są emocje. Gratuluję życiówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Piękny szczupak Kamil i fajna (inna) prezentacja! Liczy się x2 bo z naszej wody ps.wpadaj w week nad Narew ,musisz wykorzystać dobrą passę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Piękny kawałek rybska , gratulacje ! A w tych emocjach nie zapomniałeś przypadkiem zmierzyć tej rybki ? Ile miała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 tak mam większe ale nie mogłem ich wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Fotki sa jak najbardziej cool czysty spontan bez pudrowania.Ogromne gratki za taki okaz Życze kolejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Suuuuuper! Zdjęcia, szczupak, klimat - gratuluję. A to zdjęcie z wypuszczania poproszę o zgłoszenie do naszego konkursu C&R - kalendarz. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 @logisyk też bym przytulił taką rybkę A tak poważniej fajny pike gratuluje życiówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 najlepsze foty jakie ostatnio tutaj widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 ps. Dawaj nad Wisłe bo niedługo sezon na zębate rusza i u nas Jak wymiekne pod koniec roku na ,, stojacej ,, to na nocna ture ruszamy. Na ,, rzecznego psa ,,. Yo !! Kamil Piekny szczupak i zdjecia Twoje jak zwykle niosa orginalny klimat. Gratulacje zyciowki. Warto lac ,, pot i łzy ,, w bezrybne dni. Zaprzyjazniona woda nam to odda. Brawo i pozdrawiam. Do zobaczenia na rynku w P...Dwa ostatnie moje wyjazdy na zero. Nawet tracenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi