Marcel Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 HM... - to niezbyt dobrze swiadczy o wedkarzach z Twojej okolicy. Powiadam, ze nie dam temu watkowi spasc za nisko w tym roku.( Zanderix, gdzie sie podziewasz ? )Stan uzembienia sprawdzam, dosyc słaby. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Marcel, średnio miła ta odpowiedź. Wędkarze są chyba nieźli, udaje nam się czasem złowić w okolicach Łodzi wymiarowego szczupaka, sandacza - zazwyczaj + 50 cm, ale mam na rozkładzie i takie, jakie Wy łowicie w Szwecjach, na Odrach i Wisłach. Szczupaki ładne, bo tam gdzie łowisz jest ich full, więc każdy może złowić. Przyjedź do Łodzi, staniemy obok siebie i złów przy mnie, na tych kałużach, gdzie mięsiarz na mięsiarzu i kłusownik na kłusowniku szczupaka 50cm, to powiem, że jesteś dobry. Mnie się to czasem udaje, moim znajomym też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Marcel, średnio miła ta odpowiedź. Wędkarze są chyba nieźli, udaje nam się czasem złowić w okolicach Łodzi wymiarowego szczupaka, sandacza - zazwyczaj + 50 cm, ale mam na rozkładzie i takie, jakie Wy łowicie w Szwecjach, na Odrach i Wisłach. Szczupaki ładne, bo tam gdzie łowisz jest ich full, więc każdy może złowić. Przyjedź do Łodzi, staniemy obok siebie i złów przy mnie, na tych kałużach, gdzie mięsiarz na mięsiarzu i kłusownik na kłusowniku szczupaka 50cm, to powiem, że jesteś dobry. Mnie się to czasem udaje, moim znajomym też. No tak @HM Przecież na Wiśle szczuble same wskakują na gumę A mięsiarzy... cholera no, jeszcze nie widziałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 ..... Powiadam, ze nie dam temu watkowi spasc za nisko w tym roku.( Zanderix, gdzie sie podziewasz ? ) Jestem, jestem Marcelku PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Wujek Arek Mistrz Ciętej Riposty Piekne szczupaki łowicie Panowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Ajajaj... zielska, widzę, jeszcze sporo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 i pomyśleć, że wystarczyło pojęczeć w boleniowym wątku PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 klęknijcie narody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Powrót Króla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Ooo matko z córkoo Gdzie wy takie ryby łowicie ludzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Piękna mamuśka @zanderix,wielkie brawa dla wielkiego łowcy pajków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Oj Arek,czemu mi to robisz!I pomyslec,że ja też miałem tam dzisiaj łowic ,ale niestety nie miał kto zostac z córeczką.Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 piękna ryba Panie Arku.Widzę ze coś sie ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 No Zanderix powaliłeś gości z forum na kolana .Zębacz iście jak ze Szwecji.Myślę, że to nie fotomontaż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Dziękuję wszystkim za dobre słowo - radość wielka, że się fiszka podoba - mam nadzieję na dalsze sukcesy w tym sezonie PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Wreszcie Brawo, Arek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 ależ krokodyl.Jak zwykle Arek wszystko najwyższych lotów,ukłony niskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekC Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Piękny zębaty i fotki zgrabneGratulacje Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Zanderix gratuluję i czekamy na jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 1 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Piekne ryby Panowie!A tu moj maluszek z Cijary .Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 1 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Odrazu MOWIE do dociekliwych:KREW JEST MOJA z rozwalonej reki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Grube tam masz szczupaki CLAUDIO. Chyba ładnie ponad 100? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 No Zanderix powaliłeś gości z forum na kolana .Zębacz iście jak ze Szwecji.Myślę, że to nie fotomontaż . Te polskie takie jakieś ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 @CLAUDIO - piekny esox.Arku wielkie gratulacje.Wspaniała ryba. Tak cos czułem, ze trzymasz ,,Asa ,, w rekawie.Oby tak dalej u Ciebie, bo ja sie ostatnio strasznie mecze zebymiec chociaz jedno branie na dzien.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi