Sławek Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Arek jest powtarzalny aż do znudzenia Ty Klaudiuszu również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Czekałem,czekałem i się doczekałem- Arku gratuluję i czekam na więcej Pozostałym łowcom oczywiście również gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Dzieki chlopaki <_< Tak mial troche wiecej niz 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 A jutro ZNOWU na ryby!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Claudio a głęboko tam siedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Mocne branie w opadzie.Takie uderzenia uwielbiam najbardzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Piękny też je uwielbiam, ja jeszcze muszę trochę poczekać, sprawdzę w weekend co się dzieje, tymczasem przyłów podczas okoniowania, kij fenwick do 18g nie miał z nim żadnych problemów, coraz bardziej mi się podoba, przypon z żyłki 0,12, plecionka główna 4lb, zauber 2500 i przynęta kopytko Relaxa. Przerzuciłem się na Fenwicki i jak narazie nie żałuję Jest super! Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Marcel, regularne łowienie pieknych szczupakow- gratulacje sie naleza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Piekne ryby Panowie!@Marcel to jest to co Ja uwazam za najpiekniejsze-BRANIE z OPADU!!!@Slawek czy siedza GLEBOKO? 20 metrow to gleboko!? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 5 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ale sie dzialo!!!!!!!A ten to jest NAJMNIEJSZY z dzisiaj!!! <_< Pozdro jutro wstawie filmik z troszke WIEKSZYM. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Sympatycznie u Ciebie na rybach. Trzeba uwarzac na raamiona Przyciales ladnego ,, Kaczaka ,,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 @Zanderix Ty to masz umiejętności w ciupakowaniu akurat dzisiaj spojrzałem na kalendarz 2011 i jesteś miss pażdziernika Tak też się zastanawiałem, kiedy na forum wrzucisz coś fajnego , no i? voilà! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 A tutaj ......... SZCZEKI 13.5KG Nowy rekord osobisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 114 cm? ale BYK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 KONKRECIAK PANIE KLAUDIUSZU! Z mojej strony szczere gratulacje! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Hihi mialo nie byc glosu!!!tak 114! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 30 metrówek tylko wy? widać są to biorą kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Nie MY!!!!On wywalil juz 26 w ciagu 3 ostatnich miesiecy! i to nie ruszajac sie prawie z miejsca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Nie MY!!!!On wywali juz 26 w ciagu 3 ostatnich miesiecy! i to nie ruszajac sie prawie z miejsca!!! Klaudek, nie draznij ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ktoś nieobcykany w temacie pomyślałby żeście odkryli w Polsce coś na miarę Atlantydy :lol:zaginione jezioro z metrówkami, jak dobrze że ta woda jest daleko od Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Daniel nie draznie!Ty miales ZAPROSZENIE juz 1.5 miesiaca temu!! <_< a teraz to zaluj! @hasior ta woda to naprawde chyba ATLANTYDA!Fakt faktem,ze nie wszyscy umieja tam zlowic te ryby!bo naprawde to TROCHE dziwne lapanie!!na 40metrach stoi ponton a przyneta schodzi na 20 i zaczynasz prace i naprawde malo kto tak umie lapac!a RUMUNOW CO NIE MIARA i nie lapia tylu ani takich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Uważajcie żeby nie zaczaili tematu bo zapewne Rumuni je biorą.domyślam się że jak na 40m głębi prowadzą parę metrów pod lustrem to kicha im wychodzi <_< i oby tak zostało to że tak głęboko siedzą ratuje tym pajkom dupska.fajne musi byc pizgnięcie w takim opadzie gratuluje fajnej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Tak jak mowisz @hasior lapia do 5 metrow a szczuple nawet jak siedza na 12-15 metrach to im sie nie chce podniesc do przynety majac miliony uklejek pod pyskiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 CLAUDIO pełen szacun za te piękne esoxy , śledzę cały czas wątek szczupakowy i jestem pod wrażeniem ryb jakie nam pokazujesz , super łowisko tyle metrówek , gratuluję rekordu i życzę przeskoczenia go jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi