PAMPUCH71 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 A miał być piękny sandacz z pięknej sandaczowej burtki . Sprzęt rastaman 305 z linką 17,kopyto na 17gr.Podwójny podbijak , branie ze środka rzeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Fajny rasta szczupak Gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Noooo.. ,piękny krokodyl Adamie-GRATULUJĘ!!! Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Gratuluje piekna ryba. Złowiony na Narwi ? Ja byłem dzis na swojej malej rzece. Już dawno nie miałem tak dużo brań. Najwiekszy się spioł na cztery wyjete ryby trzy mialy wypchane brzuchy na maksa mino to brania mocne i gumy gleboko polkniete. Pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Chlopakiiii jutro znowu lecimy na ryby!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Chlopakiiii jutro znowu lecimy na ryby !!!! Powodzenia! Mam wodę 15m na której wiem, że są mega szczupłe, ale jakoś boje się tam łowić ze względu na głębokość, ale Ty mnie coraz bardziej motywujesz do podjęcia próby Podpowiedz proszę coś jak łowić na takich głębokościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Najleprza motywacja to MACHAJ WEDA RYBY BEDA! Zacznii od duzej gumy i probuj na roznych glebokosciach az w koncu cos uderzy a uwierz mi jak juz lupnie na takiej glebokosci to juz bedzie cos pozadnego!Zarzuc i poczekaj az dojdzie do dna i zacznii pracowac przyneta az dojdzie do ciebie!Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Chlopakiiii jutro znowu na ryby !!! No to trzymaj mocno wede. Cholera dzisiaj przyzerowalem, ale jutro jeszcze sie odgryze. @woblerMoje ryby takze mieszkaja na gł 12 do...( nie wiem, bo za długo opadało ) Z tym ze stosuje wachadla. To istny taniec na głebokosci. Branie bedziesz miał takie, jakby Ci nurek złapał za przynete i potrzasnał zestawem.. Takiego brania zazwyczaj nie idzie przegapic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 ale jakoś boje się tam łowić ze względu na głębokość, Boisz sie ze cie wciagnie? Jesli chodzi o keson, to holuj powoli, nie forsuj a bedzie dobrze. Pogadaj z nurkami (jesli laza tam tacy), bo szczupak wcale nie musi byc na dnie, zwlaszcza jak jest eutrofizacja. Ponadto moga powiedziec cos o termoklinie...generalnie moga byc sojusznikami. Ja bym sie przejechal po 6-7m... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 O tej porze roku termoklina może być bardzo niestała. Woda już się miesza... Choć na ZZ było ostatnio 14 st. pod powierzchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Teraz nie bedzie,a w inna znów pore bedzie...tak czy siak, przyda sie. Nurkowie moga byc sojusznikami, odkrylem takie jezioro gdzie jest baza i nurkowie - wedkarze. Bardzo pomocni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Na echo widziałem je w okolicach kul sielawy, prawie zawsze 1-4m nad dnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 A tymczasem z nieco płytszej wody Główni aktorzy: Fenwick HMG do 1oz, Penn Battle 3000 i pożarta guma Relax kopyto 4cale: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Te byki na jakimś prywatnym łowisz, czy to wody pzw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Kapitalna ryba i swietne zdjecie! Szczere gratulacje z mojej strony Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ładny zakapior może jakieś wymiarki ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 No nieeeee. Łowimy podobnym sprzętem, ale czemu nie podobne ryby Ja też takie chcę!!! Skąd Ty je wyciągasz Gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Mój siostrzeniec i jego pierwszy raz. Pierwszy raz z castingiem, pierwszy raz na szczupakach. Jez. Corrib, blat 3 - 3,5 m. Łowił na pływającego slidera 10 RPH. Za wyrzutnię robił mój fartowny BPS Bionic Blade BNC70MHT-2 7' o mocy 10-20 funtów i c.w. 3/8 - 1 1/2 uncji; młynek Abu Revo S, na młynku trzydziestofuntowa Stren Sonic z przyponem Dragon Titanium 40 cm, 14 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ale ma karczycho,widać że to kawał porządnego zwierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Tak mi sie wydawalo, ze na deep trolling za wczesnie...brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Niezle, niezle @wobler.Wspominałes kilka dni wczesniej ze dał Ci popalic na lzejszym zestawie. Sliczna fotopamiatka w stylu ,,The Winner is...,, @Rochu, orginalna i zadka prezentacja. Wyszło niczym anakonda Kuzyn chyba zadowolony z pierwszego razu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Dzięki, ryba nie została zmierzona 3foty i woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Tak dla formalności aby nikt mi nie zarzucił, że raz się czepiam raz nie.... Mimo wszystko podtrzymywałbym te większe pajki drugą ręką...Taki trend na świecie, aby nie trzymać szczupaków i innych dużych ryb w pionie, tak się naukowcy wypowiadają... Ważne, że odpłynął - wiem, to najważniejsze, ale skoro już wypuszczamy, to nie kuśmy losu i dbajmy o dobro tych uwalnianych rybek. Gratuluję kabanów i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 (...)@Rochu, orginalna i zadka prezentacja. Wyszło niczym anakonda Kuzyn chyba zadowolony z pierwszego razu? Prezentacja rzeczywiście rzadka i oryginalna -bo wynikająca z nieporadności. On rzeczywiście pierwszy raz trzymał szczupaka w ręku. Figiel polega na tym, że te dwa zdjęcia zostały wykonane w przeciągu jednej minuty. To ta sama ryba. P.S. Fotki są z zeszłego roku. Siostrzeniec był zadowolony jak cholera, ja trochę mniej, bo skurczybyk takie brody robił, że no po prostu bajka. Jedną musiałem zostawić sobie na do domu -poddałem się po dwóch godzinach i nożyczki poszły w ruch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Witam. Dzisiejszy ponad 90 cm. Rybka z Odry , złowiony z dna .Sprzęt sumowy, hol 2 minuty. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi