tornado Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Ale Niedźwiecki wymiatasz takie szczupłe to w naszej Odrze nie pływają 8)gratulacje Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 piękna rybka.gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Kawał zębów - gratulacje - fajny przyłów przy tych Twoich wąsach - mnie się kiedyś może trafi jakis fajny wąs przy zębach PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 A Ty Arek kiedy swoje zaczniesz wrzucać? Czekam też na zdjęcie do kalendarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Piekny esox moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Bardzo ladny szczupak Piotr! Nie pojezdzil na zestawie sumowym. Pewnie nawet juz nie pamieta ze przez chwile byl na wedce a potem pozowal do zdjec.Tak szybko wszystko poszlo Pozdrawiam i gratuluje! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam, nie sądziłem, że jeszcze wstawie jakiegoś pajka w tym sezonie, a tutaj rzeczne równe 75cm, złowione przez kolegę. Miał radochę chłopak, tym bardziej, że odradzałem rzucanie najmniejszym predatorkiem Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 a potem obrabowaliście bank... Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Prosto z Napadu na Ryby Gratulacje Ładny Szczupak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Chłopak boi się żeby go szczupły nie rozpoznał następnym razem.Gratulacje ładna ryba <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 dzięki za komenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Niedźwiecki jesteś prawdziwym mistrzem. Takie ryby, regularnie, w Polsce, na wodzie PZW - naprawdę wielki szacunek. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 @Niedzwiedź takie szczupłe to przy okazji połowów sumów łowi jak okonie przy sandaczach .Czapki z głów i ukłony niskie za takie okazy z zmaltretowanych polskich wód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał34 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 WitamSzczupak złowiony w pod poznańskim jeziorze na obrotówkę. Miał 96 cm i był w bardzo dobrej kondycji gruby i silny . Przepraszam za słabe zdjęcie, ale emocje + kiepski aparat i wyszło to co wyszło. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Ładniutki grubasek, szkoda że tak z daleka fotka to i wielkość ryby ucieka.Takie są uroki wędkowania samemu, ale za to spokój większy ( przynajmniej ja tak wolę) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 fajny klocek, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 zdjęcie to nie wszystko, widać kawał zbója! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Poniżej reminescencje z październikowego wyjazdu do Skandynawii. Ryby gustowały w silikonie różnych rozmiarów, łowiliśmy je na głębokościach 7-25m. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 I Paweł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 A weźta wy mnie nie w..ta No dobra niech będzie - GARTULACJE Fajne grubcie PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Niezłe zębacze .Gratulacje dla łowców . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Ładne ryby, widać, że przygotowują się już do zimy Narzekali, narzekali, ale połowili. Tak to już bywa jesienią. Zresztą – wiosną też. Myśmy z Krzyśkiem we wrześniu mieli podobne wyniki. Mało ryb, raczej duże… Akurat nam się setka trafiła – kwestia przypadku. A wszyscy wiemy, że z tamtej wody łowili się prawdziwe potwory. Bardzo dużo zależy od pogody, rozmieszczenia ryb w zbiorniku i namierzenia skupisk drapieżników. Choć myślę, że mimo wszystko czerwiec pewniejszy… Nie tym, to następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam, mnie dziś przyfarciło - miałem przyłów przy sandaczowaniu w Wiśle -okolice 853-854km rzeki - Zamiast metnookiego wyjąłem szczpupaka 102cm - waga pokazała 8,5kg.Wyjęty bez jakiegokolwiek przyponu na zębatego - sama agrafka i plecionka. Przynęta to kopyto RELAX seledynowe, ok 10cm na główce 12gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 aaaah i ten słynny nożyk Friko do filetowania ładnie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi