Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2011

CLAUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

Dla przyrody to co duże to po prostu tylko wybryk natury , a nie przydatny i potrzebny egzemplarz w ekosystemie . Przyroda bardziej stawia na to co małe i średnie , czyli to co akurat odławiamy .

W takich miejscach panowie trzeba szukać problemu, i się udzielać, a nie dyskutować tu o kontrowersjach dotyczących wyciągania ikrzaków

• Odpowiedzi 904
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

U mnie też dziś nieźle gryzły, dostałem 7 sztuk i miałem 5 spadów wszystko na slidera. Niestety do forumowego minimum żaden się nie nadaje...może poza jednym tym co pod nogami próbował, lecz czysto nie trafił dwukrotnie...

Wobler piękne pajki GRATY.

Gratulacje. Nie czesto pobijamy Wlasne rekordy.

Piekna sztuka ze hohoho.

Pamiatka nadzwyczaj okazała. Cudna.

p.s Wczoraj łowiac caly dzien

miałem jedyne, potezne branie na dlugiej plecionce.

Na spadzie w zatoce jeziora. Spozniłem sie ułamek sekundy.

Glebokosc z 5 na 12m. Sciana.

Na olowianej glowce az sie ołow ,, zawinal ,,.

Po sekundzie szczpak sie wypial...

A dla ciekawostki podam jeszcze ifno, że mniejszy - 90+ - po wyholowaniu miał w przełyku ogon drugiego szczupaka.... Później zaczął go oddawać i oddał całego, choć musiałem nieco pomóc. Szczupak którego miał w sobie mierzył 43cm :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

A dla ciekawostki podam jeszcze ifno, że mniejszy - 90+ - po wyholowaniu miał w przełyku ogon drugiego szczupaka.... Później zaczął go oddawać i oddał całego, choć musiałem nieco pomóc. Szczupak którego miał w sobie mierzył 43cm :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Czyli złowiłeś 2 szczupaki a odpłynął tylko jeden! Wstyd! :D:D:D