Artech Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Maciek, piękny szczupak, gratuluję nowego PB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Coś wiem o takich (sto) osiemnastkach miło im się dobrać do skóry. Szczupak nie wygląda na starego, taki czyściutki i ładniutki: widać, że woda ma potencjał. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 (...) nowe PB Po obejrzeniu tych fotek czuję się mniej więcej Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Wobler129Gratulacje dobrej wody i umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Piękne ryby, gratulacje dla Ciebie Maćku.Widać nie tylko Szwecja czy Irlandia darzą rybą. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Wielki szacun za umiejetnosc prezentacji ryby. Ja bym nie dal rady podniesc 118 cm na wyciagnietych rekach i jeszcze sie przy tym spontanicznie usmiechnac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Szczupak piękny, gratuluję, pewnie zaraz ktoś mi napisze że się czepiam itd. ale kolega ma dziwinie grube paluszki mimo że schowane. w każdym razie jeszcze raz gratuluje, wspaniała ryba i te poprzednie też bardzo ładne. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 @Krzysiek gratuluje umiejętności w prezentowaniu ryby, takie luje to już trzeba przytulić na zdjęciu i mieć bezpośredni kontakt, nie da rady inaczej http://jerkbait.pl/art/photos/180/30-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Wielki szacun za umiejetnosc prezentacji ryby. Ja bym nie dal rady podniesc 118 cm na wyciagnietych rekach i jeszcze sie przy tym spontanicznie usmiechnac.... @bigos da radę nawet z większymi. Mogę podesłać Ci fotki na priva.Myślę jednak, że wiem do czego zmierzasz i z tym akurat się zgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Wielki szacun za umiejetnosc prezentacji ryby. Ja bym nie dal rady podniesc 118 cm na wyciagnietych rekach i jeszcze sie przy tym spontanicznie usmiechnac.... @bigos da radę nawet z większymi. Mogę podesłać Ci fotki na priva.Myślę jednak, że wiem do czego zmierzasz i z tym akurat się zgodzę jeszcze z parunastu jeżeli nie więcej by się z tym zgodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Wielki szacun za umiejetnosc prezentacji ryby. Ja bym nie dal rady podniesc 118 cm na wyciagnietych rekach i jeszcze sie przy tym spontanicznie usmiechnac.... @bigos da radę nawet z większymi. Mogę podesłać Ci fotki na priva.Myślę jednak, że wiem do czego zmierzasz i z tym akurat się zgodzę Pewnie sie da. Ja jesli musze metrowke 5 sekund do zdjecia przytrzymac, to sie zaczynam drzec na fotografa, bo czuje jak krew mi z glowy splywa do lapek. Dlatego nie daje rady sie usmiechnac I do niczego nie zmierzam - to jest brudne, niesprawiedliwe oraz z palca wyssane oszczerstwo! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Szczerze mówiąc, ja bym chyba swojej długo tak nie utrzymał. Przejrzałem foty. Prawą ręką podpierałem rybę blisko środka ciężkości, na chwilę ją podniosłem, a potem łokieć opierałem już cały czas na udzie, na siedząco, albo trzymałem przy ciele Ciężka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 więcej stejkow panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Wielki szacun za umiejetnosc prezentacji ryby. Ja bym nie dal rady podniesc 118 cm na wyciagnietych rekach i jeszcze sie przy tym spontanicznie usmiechnac.... @bigos da radę nawet z większymi. Mogę podesłać Ci fotki na priva.Myślę jednak, że wiem do czego zmierzasz i z tym akurat się zgodzę Pewnie sie da. Ja jesli musze metrowke 5 sekund do zdjecia przytrzymac, to sie zaczynam drzec na fotografa, bo czuje jak krew mi z glowy splywa do lapek. Dlatego nie daje rady sie usmiechnac I do niczego nie zmierzam - to jest brudne, niesprawiedliwe oraz z palca wyssane oszczerstwo! Pozdro Po prostu krzepy Ci brak ! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 No i bez opier....nja się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Hmmm ok. Ja nic nikomu nie muszę udowadniać, ważne że ja i kumpel na łodzi swoje wiemy Bigos jakiej Ty jesteś postury? Chyba lichej-bo Hlehle wiem, że jest byku. A na zakończenie - niedawno blisko 15kg karpia potrafiłem do kilku fot utrzymać przed sobą, a ten szczupal napewno był lżejszy i łatwiejszy w utrzymaniu Pozdrowienia i powodzenia nad wodą! Krzyśku ja ze swoim mam 3 foty - jak próbuję go podnieść, jak mam go w pół w górze i trzecia właśnie ta, potem wymiękłem, wyhaczyłęm przynętę i wypuściłem rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ja zawsze zwracam uwagę na kwestię długości palców/szerokości dłoni do rozmiarów ryby i – moim skromnym zdaniem – to duża ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ja zawsze zwracam uwagę na kwestię długości palców/szerokości dłoni do rozmiarów ryby i – moim skromnym zdaniem – to duża ryba. Moim zdaniem to także duża ryba i bym nią nie pogardził na kijaszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Wiedzialem , ze cos jest ze mna nie tak! Parametry techniczne Bigosa dla kolegi Woblera: wzrost 190 cm , waga prawie 100 kg. Teraz sobie wyobraz jak ja mam w zyciu pod gore i jakie ryby musze lowic, zeby wygladaly na zdjeciach choc 10% mniejsze niz faktycznie sa Dobra panowie, a teraz ktos musi napisac wreszcie cos na powaznie! Ryba kolegi Woblera OK, przyzwoita i obciachu absolutnie nie ma. Gratuluje. Jednak do 118 cm musi jeszcze pare lat poplywac w wodzie. To jest opinia ichtiologa i nie probujcie z nia dyskutowac bo nie macie szans Taka rybe jaka prezentuje kolega Wobler mozna w polskich warunkach smialo nazwac 118 -tka. W Polsce szczupaki zwykle gina smiercia naturalna od uderzenia ciezkim przedmiotem w leb, przy wielkosci ok 50 cm...Ryba kolegi Woblera to tak czy siak dinozaur. Szacun. PozdrawiamBigos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 jeśli jednak chodzi o prezentowanie ryby, choć może to ,,lipny odnośnik bo z metrówkami do czynienia nie miałem złapałem z ciekawości za hantle, przybrałem z nimi prowizoryczną pozę kolegi Woblera i choć może to wszystko brzmi komicznie byłem się w stanie słodko uśmiechać dobrą chwilę mając w dolnej - prawej dłoni 20kg a w tej uniesionej wysoko - lewej 13kg, może to marny odnośnik aczkolwiek śmiem twierdzić że jeśli mogę tak utrzymać łącznie 33kg, to i obiema dłońmi dzierżąc 15 nie miał bym większego problemów, i tu ciekawostka, mam od Ciebie 2cm i 1kg mniej Niestety to tak nie działa. Ryby nie mają rączek, gryfów ani zadnych innych pomocnych uchwytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 te mniejsze o dziwo też nie mają gryfów, aczkolwiek jeśli daje sobie bez większych problemów w pewnym chwycie z 33kilogramami, nie wierze że mógł bym mieć problem z rybą połowę lżejszą, którą jedną dłonią trzymał bym pewnie za japęa drugą zbierał bym ciężar brzuchala :)chyba że zaczęła by się szarpać, ale wtedy to już każdy by miał problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Jak złowicie takiego ponad metr to się przekonacie namacalnie czy dacie rade zapozować z uśmiechem czy bez Dosyć dywagacji, brać się za łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Jak złowicie takiego ponad metr to się przekonacie namacalnie czy dacie rade zapozować z uśmiechem czy bez Dosyć dywagacji, brać się za łowienie W samym listopadzie miałem okazję przekonać się kilka razy. Bigos chyba też nie ma z tym problemu Tak czy siak rada dobra. Ochłodzenie przyszło w dobrym momencie - nadchodzi długi weekend. Trzeba zawalczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Panowie, cos mi sie zdaje ze troche za daleko wglebiamy sie w fizyke, a odchodzimy od logiki Moj kumpel (uzytkownik tego forum) oblal egzamin z taksonomii ryb, bo na pytanie pani profesor- po czym wnosi, ze ryba na stole to lipien - odpowiedzial, ze widzi ze to lipien... Mniej wiecej tak jest z tym szczupakiem. Z usmiechem i brakiem sily to przeciez beka byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 PANOWIE, WRACAMY DO SZCZUPAKOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi