bassy Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Ładnie dajesz graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Wobek jestes szczupakowym mistrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 SUPER! Piękny szczupak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Maćku powinni Ci zabronić tak szczuć kolegów ,moje gratulacje,piękna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 I nie trzeba jeździć po Irlandiach by pokazać że umie się łowić. Gratulacje widzę powtórka rok w rok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 chłopak ma dobre łowisko... gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 chłopak ma dobre łowisko... gratulacje Wydaje mi się że to nie tylko zasługa dobrego łowiska. Gratulacje Maćku, tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 ma , nie ma , duży , mały, silny , słaby - problemy wstawiających, a prawda : jak gówno - zawsze kiedyś na wierzch wypłynie a tym czasem - luzik wracajmy do pajków to pisałem ja - p..ęty wiecznie uśmiechnięty PZDRZanderixPiękne szczupaki łapiesz...super moro pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 chłopak ma dobre łowisko... gratulacje Lapsem też nie jest kozackie szczupłe - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 wobler129 organizuj zlota na te łowisko chętnych myślę nie zabraknie super woda i ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 wobler129 organizuj zlota na te łowisko chętnych myślę nie zabraknie A po zlocie,ostatni niech zgasi światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 graty kolejnej pieknej ryby.Wobler jaką powierzchnie ma woda na której łowisz i jaka głebokość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astra1982 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 pięknie teraz zabiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Na Jerku nie nie jestem od ,, dzisiaj ,, i wiedziałem ze kolejna jesien bedzie tutaj Twoja. Pozdro serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Dzięki, żałuję tylko, że w sezonie trochę odpuściłem, ale nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 @wobler, nie zmieniaj tematu, kiedy zlota robisz? Piękne ryby gratuluję umięjętności i łowiska Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Caly ubiegly tydzien bylem konczyc sezon szczupakowy w pewnym miejscu i nie przypominam sobie, kiedy ostatnio tak polowilem...chyba 5 lat temu. Choc PB nie poprawilem, to ilosc zlowionych przeze mnie duzych ryb przekraczala moje dotychczasowe osiagniecia:1x120cm; 1x107cm, 4x100cm, ze o innych, drobniejszych nie wspomne. Najwieksza satysfakcje sprawilo nam wyciagniecie sprzed nosa i wypuszczenie dwóch ryb znanemu tu i ówdzie ch...wi, beretujacemu wszystko, co zlowi. Po drugiej metrówie odplynal wsciekly do domu.Zdjecia u Gumofilca, który nadal wode oblawia, ale nie sadze zeby je opublikowal, w kazdym razie nie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Gratulacje Kuba takie połowy to już coś. Jest czego zazdrościć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 @Wobler, fajnie łowisz. @kuba świetny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Gratuluję pięknych esoxów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 @Kuba- gratuluję efektów@Jaco- widać rybka też godna,czyżby Oder River? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Gratuluję pięknych esoxów pozdrawiam Brawo Jacku, obys nas dalej tylko tak ,, pozdrawial ,, . Maratonu c.d.n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Dzięki, żałuję tylko, że w sezonie trochę odpuściłem, ale nadrabiam zaległości U mnie, widzisz - lato bylo fantastyczne. Teraz sie ,, mecze cholernie ,, . Ale nieodpuszczamy..po weekendzie atak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Jaco78 -Zajefajna fota i piekna rybka .pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Coraz mniejsze Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi