Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2011

CLAUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 904
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Zgadzam sie. Ale czy na Druznie jestes w stanie zlowic np:20 duzych szczupakow w jeden dzien? :D

Na Druznie to nie wiem, ale...choc to wyjatek jest i na pewno wrótce sie skonczy bo sie za niego ostro biora. Naprawde duzy szczupak zeruje rzadko, raz w tygodniu i musi byc go sporo zeby skakal.

Ale taka Irlandie trzeba bedzie zrobic, chocby z powodu Guinessa :mellow: Nigdzie nie smakuje tak, jak tam. Bo whisky to szkockie wole.

Już dawno miałem napisać - Wobler129 - chylę czoła przed wynikami tym bardziej, że znam trochę Twoje/Nasze okoliczne wody i wiem, że nie jest łatwo w nich o takie rezultaty. Najbardziej cieszą wypracowane sukcesy co nie?

Czasami myślałem że Wobler129 ma swoje łowisko - łowisko bronione ogrodzeniem z drutem kolczastym - ale skoro to łowisko jest otwarte a inni miewają tam jedynie przeciętne rezultaty to Wobler129 jest genialnym łowcą (przynajmniej na swoim łowisku). Podziwiam młodego mistrza i Gratuluję.

Dzięki :D A taka ciekawostka - wszystkie ryby powyżej 90cm jakie złowiłem na moich jeziorkach wzięły z bardzo daleka, mimo, że widoczność w wodzie to przeważnie 10-30cm. Tym razem też tak było. Ciekawe nie? :D

To trochę mi zabiłeś ćwieka bo byłem prawie pewien, że to z jednego jeziora :mellow:, które ........ chyba znam :mellow: ale może w przeciągu następnych 5 lat odwiedzę .... z raz więc ... albo będzie już zbyt późno albo nie trafię w odpowiedni dzień :lol: