admin Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Gratulacje! Piękną masz wodę! Super ryby! Zimno było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Teraz chyba już coraz zimniej... :blush:Dam radę - aż do czasu skucia lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Już dawno miałem napisać - Wobler129 - chylę czoła przed wynikami tym bardziej, że znam trochę Twoje/Nasze okoliczne wody i wiem, że nie jest łatwo w nich o takie rezultaty. Najbardziej cieszą wypracowane sukcesy co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Maćku szacun,jesteś Wielki Piękne szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Maciek Herbu Zebaty Szczupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Piękne szczupaki i wyniki! Jesteś #1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 wobler129 -fajna rybka .Pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Moje gratulacje.Pięknie wybarwiony i uwieczniony na slicznej fotce. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Jedna z najładniejszych ryb w tym wątku. Fota klimatyczna, autentyczna radość łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Gratulacje. Oczywiście nie ma kalendarza bez woblera 129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgadzam sie. Ale czy na Druznie jestes w stanie zlowic np:20 duzych szczupakow w jeden dzien? Na Druznie to nie wiem, ale...choc to wyjatek jest i na pewno wrótce sie skonczy bo sie za niego ostro biora. Naprawde duzy szczupak zeruje rzadko, raz w tygodniu i musi byc go sporo zeby skakal. Ale taka Irlandie trzeba bedzie zrobic, chocby z powodu Guinessa Nigdzie nie smakuje tak, jak tam. Bo whisky to szkockie wole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Gratki wobler129 ładne kaszaloty ;D wymiatasz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Wobler129 - ładnie łowisz ładne ryby.. gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Dzięki A taka ciekawostka - wszystkie ryby powyżej 90cm jakie złowiłem na moich jeziorkach wzięły z bardzo daleka, mimo, że widoczność w wodzie to przeważnie 10-30cm. Tym razem też tak było. Ciekawe nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Wiślane 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Już dawno miałem napisać - Wobler129 - chylę czoła przed wynikami tym bardziej, że znam trochę Twoje/Nasze okoliczne wody i wiem, że nie jest łatwo w nich o takie rezultaty. Najbardziej cieszą wypracowane sukcesy co nie? Czasami myślałem że Wobler129 ma swoje łowisko - łowisko bronione ogrodzeniem z drutem kolczastym - ale skoro to łowisko jest otwarte a inni miewają tam jedynie przeciętne rezultaty to Wobler129 jest genialnym łowcą (przynajmniej na swoim łowisku). Podziwiam młodego mistrza i Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Wiślane 90Rzeczny porzadny szczupak cieszy bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Kolejna piekna ryba Macku. Gratuluje. Oby lod sie ,, wstrzymał ,, jeszcze ,,.Luka81 - 90 - gruby Wislany jesion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Niestety przy mnie większość ryb wygląda niezbyt okazale (dość spory jestem) ale grubaśna sztuka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Niestety przy mnie większość ryb wygląda niezbyt okazale (dość spory jestem) ale grubaśna sztuka była Nie marudź - widać, że to piękny wiślany pajk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Piękny wiślany szczupak,gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Dzięki A taka ciekawostka - wszystkie ryby powyżej 90cm jakie złowiłem na moich jeziorkach wzięły z bardzo daleka, mimo, że widoczność w wodzie to przeważnie 10-30cm. Tym razem też tak było. Ciekawe nie? To trochę mi zabiłeś ćwieka bo byłem prawie pewien, że to z jednego jeziora , które ........ chyba znam ale może w przeciągu następnych 5 lat odwiedzę .... z raz więc ... albo będzie już zbyt późno albo nie trafię w odpowiedni dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Remku - jezior zatrzęsienie, grzechem byłoby na jednym gnić Pozdrowienia i może do zobaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 ja dzis dostałem (po pięknym braniu)takiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 OOOOO Toć to mały sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi